کد خبر : 212408
تاریخ انتشار : دوشنبه 8 آبان 1402 - 13:50
دیدگاه‌ها برای معراجی در نشست خبری عرضه اولیه سهام شرکت توسعه معادن کرومیت کاوندگان بنا: شرکت کرومیت در تکمیل زنجیره تولید پیشگام است بسته هستند

معراجی در نشست خبری عرضه اولیه سهام شرکت توسعه معادن کرومیت کاوندگان بنا: شرکت کرومیت در تکمیل زنجیره تولید پیشگام است

معراجی در نشست خبری عرضه اولیه سهام شرکت توسعه معادن کرومیت کاوندگان بنا: شرکت کرومیت در تکمیل زنجیره تولید پیشگام است
بورس تایمز: شرکت توسعه معادن کرومیت کاوندگان بنا، سال 1395 در بخش خصوصی تأسیس و در سال 1401 تبدیل به سهامی عام شد و در فرابورس پذیرش شد.

مدیرعامل شرکت توسعه معادن کرومیت کاوندگان بنا گفت: موضوع فعالیت این مجموعه انجام تمامی عملیات مربوط به اکتشاف، کانه‌آرایی و فرآوری معدنی، خدمات پشتیبانی و مشارکت با اشخاص حقیقی و حقوقی در حوزه معادن است.

به گزارش خبرنگار بازار سرمایه سایت خبری تحلیلی بورس تایمز، نخستین نشست خبری عرضه اولیه سهام شرکت توسعه معادن کرومیت کاوندگان بنا با نماد «کرومیت»، در یک دیدار یک عرضه، صبح امروز دوشنبه 8 آبان ماه 1402، با حضور سید تورج معراجی مدیرعامل شرکت توسعه معادن کرومیت کاوندگان بنا، رحیم پیرزادی مدیر مالی شرکت توسعه معادن کرومیت کاوندگان بنا، مجتبی جهانگیری مدیرعامل شرکت تامین سرمایه لوتوس پارسیان و ارزش گذار شرکت توسعه معادن کرومیت کاوندگان بنا، سایر مدیران و جمعی از اصحاب رسانه، در محل شرکت فرابورس ایران برگزار شد.

سید تورج معراجی، مدیرعامل شرکت توسعه معادن کرومیت کاوندگان بنا

سید تورج معراجی، مدیرعامل شرکت توسعه معادن کرومیت کاوندگان بنا، در ابتدای این نشست خبری گفت: معادن تحت مالکیت شرکت ما با وسعت بیش از 300 مترمربع در استان پر پتانسیل خراسان رضوی قرار دارد و دفتر مرکزی تهران به ‌تمامی امور فنی و لجستیکی رسیدگی می‌کند.

وی با اشاره به اینکه، شرکت 13 پروانه بهره‌برداری کرومیت را در اختیار دارد و در نوع خود منحصربه ‌فرد است، گفت: شرکت کرومیت در تکمیل زنجیره تولید پیشگام است.

مدیرعامل شرکت توسعه معادن کرومیت کاوندگان بنا، در تشریح تاریخچه این شرکت گفت: این شرکت سال 1395 در بخش خصوصی تأسیس و در سال 1401 تبدیل به سهامی عام شد و در فرابورس پذیرش شد.

معراجی، به موضوع فعالیت این مجموعه معدنی اشاره کرد و گفت: موضوع فعالیت این مجموعه انجام تمامی عملیات مربوط به اکتشاف، کانه‌آرایی و فرآوری معدنی، خدمات پشتیبانی و مشارکت با اشخاص حقیقی و حقوقی در حوزه معادن است.

وی در ادامه، سرمایه کنونی این شرکت را 155 میلیارد تومان اعلام کرد و گفت: 95 درصد سهام شرکت در اختیار یک فرد حقیقی است و عرضه اولیه سهام توسط این فرد انجام خواهد گرفت. سایر سهام نیز در اختیار پرسنل شرکت است.

مدیرعامل شرکت توسعه معادن کرومیت کاوندگان بنا، به وضعیت تولید جهانی کرومیت اشاره کرد و گفت: روند تولید جهانی این محصول رو به افزایش بوده که به دلیل تقاضای فولاد در جهان است.

معراجی، یادآور شد: از آنجا‌ که جهان رو به صنعتی شدن پیش می‌رود، در مسیر جهانی ‌شدن، فولاد نیاز اول است و برای تولید فولاد، کرومیت نیاز اول محسوب می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه، عمده کرومیت در صنایع فولاد و ریخته‌گری استفاده می‌شود، افزود: تجارت جهانی کرومیت نشان می‌دهد حدود 2500 میلیون دلار در سال ارزش بازار کرومیت در جهان است.

مدیرعامل شرکت توسعه معادن کرومیت کاوندگان بنا، با اشاره به اینکه بزرگ ‌ترین تولید کننده و صادر کننده کرومیت در جهان، آفریقای جنوبی است که چون بزرگ‌ترین معادن را در اختیار دارد، گفت: بزرگ‌ترین واردکننده نیز کشور چین است.

معراجی، در ادامه به تأسیس کارخانه «فرو کروم صنعت بنا ماشین» اشاره کرد و گفت: با راه‌اندازی این کارخانه، زنجیره تولید در کرومیت تکمیل می‌شود.

وی با تأکید بر اینکه جانمایی کارخانه مذکور هزینه‌های مربوط به حمل‌ونقل را برای کرومیت از بین می‌برد، افزود: این کارخانه تا امروز پیشرفت 90 درصدی داشته و تمام تجهیزات از چین وارد شده است. تیم چینی در حال نصب تجهیزات هستند و کارخانه به ‌زودی راه‌اندازی خواهد شد.

مدیرعامل شرکت توسعه معادن کرومیت کاوندگان بنا، با تأکید بر اینکه مجموعه «فرو کروم صنعت بنا ماشین» سود مضاعفی را برای شرکت مادر ایجاد خواهد کرد، گفت: کرومیت 13 معدن در اختیار دارد که مهم‌ترین ویژگی آن‌ها بلوکی بودن است. این معادن پراکنده نیستند که باعث می‌شود هزینه‌های لجستیکی کاهش پیدا کند.

معراجی، فرآیند اصلی شرکت مادر را تولید کرومیت و منگنز اعلام کرد و گفت: شرکت صنعت بنا نیز فروکرم تولید می‌کند و تولید مس اکسیدی و بحث‌های اکتشافی را انجام می‌دهد.

مدیرعامل شرکت توسعه معادن کرومیت کاوندگان بنا، در پایان سخنان خود گفت: اقدامی هم در جهت دریافت دو پروانه اکتشاف مس در آذربایجان، صورت داده ایم.

رحیم پیرزادی، مدیر مالی شرکت توسعه معادن کرومیت کاوندگان بنا

رحیم پیرزادی، مدیر مالی شرکت توسعه معادن کرومیت کاوندگان بنا، در ادامه این نشست خبری گفت: اطلاعات مالی در سایت کدال به‌ طور کامل افشا شده است. برای سال 1399 شرکت کرومیت فروش 58 میلیارد تومانی داشته است، این عدد در سال 1400 به 62 میلیارد تومان و در سال 1401 به 92 میلیارد تومان افزایش یافته است.

وی با اشاره به اینکه در مردادماه سال گذشته تولید محصول دوم این مجموعه آغاز شد، گفت: از درآمد 92 میلیارد تومانی طی سال گذشته، 4800 میلیارد تومان متعلق به منگنز است.

مدیر مالی شرکت توسعه معادن کرومیت کاوندگان بنا، با اشاره به اینکه روند فروش در سال 1400 نسبت به 1401 به میزان 49 درصد رشد را ثبت کرده است، افزود: ازآنجا ‌که این صنعت مواد اولیه ندارد، عمده هزینه‌ها مربوط به حقوق و دستمزد و هزینه‌های سربار است.

پیرزادی، در ادامه سود ناخالص شرکت در سال گذشته را 73 میلیارد تومان عنوان کرد و گفت: برای سال 1401 مجموعه کرومیت سود خالص 69 میلیارد تومانی محقق کرد.

وی با تأکید بر اینکه حاشیه سود ثابت این صنعت بستر امنی برای سرمایه‌گذاران است، گفت: به ‌صورت میانگین 80 تا 82 درصد حاشیه سود عملیاتی به ‌صورت سالانه در این صنعت وجود دارد.

مدیر مالی شرکت توسعه معادن کرومیت کاوندگان بنا، در پایان سخنان خود، به عملکرد 6 ماهه امسال اشاره کرد و گفت: در 6 ماهه امسال 58 میلیارد تومان فروش ثبت‌شده است. با توجه به برآورد بودجه، پیش‌بینی می‌شود بودجه 105 میلیارد تومانی را محقق کنیم.

مجتبی جهانگیری، مدیرعامل شرکت تامین سرمایه لوتوس پارسیان و ارزش گذار شرکت توسعه معادن کرومیت کاوندگان بنا

مجتبی جهانگیری، مدیرعامل شرکت تامین سرمایه لوتوس پارسیان و ارزش گذار شرکت توسعه معادن کرومیت کاوندگان بنا، در ادامه این نشست خبری گفت: نرخ تورم بر اساس برآوردهای صندوق بین‌المللی پول، نرخ دلار برای سال 1402 برابر با 40 هزار تومان با سیر صعودی 20 درصدی برای سال‌های بعدی و نرخ هر تن کرومیت معادل 250 دلار، مفروضات ما برای ارزش‌گذاری این شرکت بوده است.

وی ادامه داد: همچنین برآورد درآمد فروش برای سال 1402 معادل 46 درصد و برای سال‌های آتی (تا سال 1406) معادل 20 درصد افزایشی محاسبه‌شده است.

مدیرعامل شرکت تامین سرمایه لوتوس پارسیان، با اشاره به اینکه در بهای تمام‌شده، مواد اولیه چندان مهم نیست، گفت: هزینه حقوق و عوارض دولتی، استخراج و آماده‌سازی، هزینه سوخت مصرفی و سایر هزینه‌ها بر اساس تورم محاسبه ‌شده است.

جهانگیری، در پایان سخنان خود، پیرامون جمع ‌بندی ارزش‌گذاری انجام‌شده برای شرکت توسعه معادن کرومیت کاوندگان بنا گفت: پس از برآوردها طی 4 روش ارزش‌گذاری، جمع‌بندی روش‌های ارزش‌گذاری نشان می‌دهد ارزش کل شرکت 1028 میلیارد تومان برای کل شرکت و 6635 ریال به ازای هر سهم است.

بنا به این گزارش، شرکت توسعه معادن کرومیت کاوندگان بنا، دوم تیر سال 95 به صورت سهامی خاص تاسیس شد و در اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی تهران به ثبت رسید. با حمایت و مشارکت بخش خصوصی در بدو تاسیس فعالیت را با خرید 13 پروانه بهره برداری معدن کرومیت به وسعت 226 کیلومتر  در استان خراسان رضوی شروع کرد. شرکت در آذربایجان شرقی دارای دو محدوده معدنی مس است که پیش بینی می‌شود در آینده نزدیک این معادن نیز به بهره‌برداری و استخراج برسد.

شرکت توسعه معادن کرومیت کاوندگان بنا دارای 60 درصد سهام شرکت صنعت بنا ماشین است که برنامه اصلی این شرکت، فراوری مواد معدنی و تبدیل کانی کرومیت به فروکروم است. کارخانه تولید فروکروم در حال تکمیل و ساخت بوده و طبق آخرین پیش‌بینی‌ها از ابتدای سال با ظرفیت 12 هزار تن تولید فروکروم به بهره‌برداری خواهد رسید.

شرکت سال 95 با سرمایه اولیه 500 میلیون تومان تاسیس شد و طی چند مرحله افزایش سرمایه به 155 میلیارد تومان رسید. علیرضا رجبعلی بنا 95 درصد سهام، سهیل زرگین 2.36 درصد سهام، ساینا مطیعی 1.47 درصد سهام و سایرین 1.17 درصد سهام را در اختیار دارند.

درج کرومیت در فرابورس

گفتنی است، جلسه معارفه شرکت توسعه معادن کرومیت کاوندگان بنا با نماد “کرومیت” ساعت 10:30 روزهای دوشنبه و سه شنبه 8 و 9 آبان بصورت آنلاین و از طریقwww.wachartv.com  بصورت زنده پخش خواهد شد. متقاضیان می توانند پرسش های خود را تا ساعت 16 دوشنبه از طریق سامانه مختص عرضه های اولیه در تارنمای رسمی شرکت فرابورس به نشانی www.ifb.ir ارسال کنند.

خبرنگار رسانه: محمد رضایی

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.