کد خبر : 213697
تاریخ انتشار : یکشنبه 3 دی 1402 - 17:39
دیدگاه‌ها برای سیدی در نشست خبری آیین رونمایی از سامانه «بی اس اس (BSS) اولین راهکار دانش بنیان بومی»: حدود ۷۰ میلیون مشترک از همراه اول و رایتل از این محصول در حال استفاده هستند بسته هستند

سیدی در نشست خبری آیین رونمایی از سامانه «بی اس اس (BSS) اولین راهکار دانش بنیان بومی»: حدود ۷۰ میلیون مشترک از همراه اول و رایتل از این محصول در حال استفاده هستند

سیدی در نشست خبری آیین رونمایی از سامانه «بی اس اس (BSS) اولین راهکار دانش بنیان بومی»: حدود ۷۰ میلیون مشترک از همراه اول و رایتل از این محصول در حال استفاده هستند
بورس تایمز: شرکت دانش بنیان به پرداز همراه سامانه اول ( بهسا)  موفق شده است سامانه پشتیبانی کسب و کار (bss)  را با یک پنجم قیمت نمونه خارجی در اختیار اپراتور‌های داخلی و خارجی بگذارد.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان به پرداز همراه سامانه اول ( بهسا ) گفت: در صنعت فناوری اطلاعات، اپراتورها، فراهم کنندگان زیرساخت و محرک و پشتیبان توسعه فناوری در تمام دنیا هستند. اپراتور‌ها از چند زیرساخت اصلی استفاده می‌کنند که شامل آنتن و شبکه‌های سیگنالی و سامانه پشتیبانی کسب و کار هستند.

به گزارش خبرنگار اقتصادی سایت خبری تحلیلی بورس تایمر، نشست خبری آیین رونمایی از سامانه «بی اس اس (BSS) اولین راهکار دانش بنیان بومی»، پیرامون پشتیبانی از کسب‌وکار اپراتور‌های ارتباطی، در حاشیه دومین روز بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی تلکام ۱۴۰۲، بعد از ظهر امروز یکشنیه 3 دی ماه 1402، با حضور دکتر عزت اله اکبری تالارپشتی رئیس کمیسیون صنایع و معادن مجلس شورای اسلامی، میرعلی سیدی مدیرعامل شرکت دانش بنیان به پرداز همراه سامانه اول ( بهسا )، مدیران شرکت شرکت به پرداز همراه سامانه اول و جمعی از اصحاب رسانه، در محل تالار اصفهان محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد.

میرعلی سیدی مدیرعامل شرکت دانش بنیان به پرداز همراه سامانه اول ( بهسا )

میرعلی سیدی، مدیرعامل شرکت دانش بنیان به پرداز همراه سامانه اول ( بهسا )، در این نشست خبری گفت: شرکت ما دانش بنیان فناور است که با حدود ۶۰۰ نفر از فارغ التحصیلان دانشگاه‌های معتبر کشور با میانگین سنی ۳۲ سال فعالیت می‌کند.

وی افزود: در صنعت فناوری اطلاعات، اپراتورها، فراهم کنندگان زیرساخت و محرک و پشتیبان توسعه فناوری در تمام دنیا هستند. اپراتور‌ها از چند زیرساخت اصلی استفاده می‌کنند که شامل آنتن و شبکه‌های سیگنالی و سامانه پشتیبانی کسب و کار هستند. مشترکین تلفن همراه برای ارائه خدمات دیجیتال به مشترکین خود از این سامانه‌های استفاده می‌کنند.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان به پرداز همراه سامانه اول ( بهسا )، بیان داشت: در دنیا این فناوری پیچیده است و کمتر از ۱۰ شرکت هستند که چنین محصولاتی را ارائه می‌کنند که شامل هواوی، اریکسون و سایر شرکت‌ها می‌شود.

سیدی، در ادامه گفت: با حمایت یکی از اپراتورها طی شش سال و با تلاش بیش از ۵۰۰ کارشناس و با یک نقشه راه مشخص پلتفرم پشتیبانی کسب‌وکار اپراتور‌ها را تولید کردیم و شرکت‌هایی همچون همراه اول در بخش‌های مختلف از این سیستم استفاده می‌کنند.

وی خاطرنشان کرد: با شروع تحریم‌ها نیز شرکت رایتل با استفاده از محصول ما توانست سالیانه ۲۵ میلیون یورو صرفه جویی ارزی داشته باشد و به افزایش درامدی ۲۵۰ درصد دست یافت.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان به پرداز همراه سامانه اول ( بهسا )، اظهار داشت: در حال آماده سازی برای ورود به بازار بین الملل هستیم و با تایید وزارت صمت در سایت توان ایران رجیستر شده ایم و از خروج ارز نیز جلوگیری می‌کنیم.

سیدی افزود: در حال حاضر ۲۵ کشور را مورد هدف قرار دادیم و در همین راستا در ماه‌های اخیر در مناقصات بین المللی شرکت کردیم و موفق شدیم در دو اپراتور منطقه عملیات فروش و نصب و راه اندازی را داشته باشیم.

وی در ادامه گفت: سیستم پشتیبانی اپراتور‌ها از ۲۰ زیرسامانه تشکیل شده است که هر کدام خدماتی را به مشتریان ارائه می‌دهند؛ بخشی حوزه مشتری است، بخشی درآمد و بخشی در حوزه خدمات دیجیتالی و سرویس.

مدیرعامل این شرکت فناور، خاطرنشان کرد: افقی که در نظر گرفتیم این است که هم تراز با محصولات بین المللی پیش رویم و مقرون به صرفه باشیم و اکنون اپراتور‌های خدمات ارتباطی می‌توانند با یک پنجم قیمت محصولات خارجی از محصول ایرانی ما استفاده کنند و در همین راستا قدرت رقابتی بالایی نیز داریم به ویژه در بازار آفریقا و خاورمیانه.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان به پرداز همراه سامانه اول ( بهسا )، بیان داشت: در نمایشگاه تلکام شرکت‌های بین المللی حضور دارند که فرصت خوبی برای همکاری است که با هدف مذاکرات تجاری و ارائه محصول در این نمایشگاه حضور داریم.

سیدی، درادامه پیرامون شرکت‌های خارجی که از این محصول استفاده می‌کنند، گفت: قزاقستان با ۱۲ میلیون مشترک فعال و یمن با ۵/۵ میلیون مشترک فعال و نپال با ۲/۵ میلیون مشترک فعال از این محصول استفاده خواهند کرد.

وی اظهار نمود: در راستای بومی سازی محصول گواهینامه‌های لازم را دریافت کردیم و توجیه اقتصادی این محصول بزرگترین مزیت آن است و از طرفی نیروی انسانی با دستمزد قابل قبول از مزایای حوزه نرم افزاری است.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان به پرداز همراه سامانه اول ( بهسا )، افزود: در حوزه بین الملل مذاکراتی با اپراتور‌های سوریه نیز داشتیم و حدود ۷۰ میلیون مشترک از همراه اول و رایتل از این محصول در حال استفاده هستند و لازم به ذکر است که این محصول تنها برای اپراتور‌های همراه نیست و در هر زیرساختی قابل اجراست.

سیدی، گفت: اگر این محصول در حوزه برق استفاده شود حدود ۱۵ تا ۲۰ درصد راندمان افزایش می‌یابد یا در حوزه آبفا راندمان تا ۴۰ درصد ارتقا می‌یابد.

وی اظهار کرد: در حوزه فناوری سکو‌های پشتیبانی دیجیتال در شمال آفریقا یا در ترکیه و پاکستان چنین محصولی نمونه‌ای ندارد و در همین نمایشگاه با دو اپراتور ترکیه‌ای مذاکراتی داشته‌ایم.

مدیرعامل شرکت دانش بنیان به پرداز همراه سامانه اول ( بهسا )، در پایان سخنان خود گفت: سامانه «بی اس اس (BSS) اولین راهکار دانش بنیان بومی»، پیرامون پشتیبانی از کسب ‌و کار اپراتور‌های ارتباطی، تا کنون به اپراتور‌های داخلی فروخته شده و مذاکرات نهایی برای فروش این سامانه با دو اپراتور منطقه در جریان است.

بنا به این گزارش، آیین افتتاح بیست و چهارمین نمایشگاه بین المللی مخابرات، فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال ( تلکام)، با شعار تحول دیجیتال و اتصال پذیری، صبح امروز شنبه 2 دی ماه 1402، با حضور روح الله دهقانی فیروز آبادی معاون علمی، فناوری و اقتصاد دانش بنیان ریاست جمهوری، میثم عابدی معاون وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات، محمد موسوی معاون وزیر صمت، احمدرضاعلایی طباطبایی مدیرعامل شرکت سهامی نمایشگاه بین المللی، مجید سلطانی مدیرعامل شرکت مخابرات ایران، جمعی از مدیران و اصحاب رسانه، در محل تالار سازمان توسعه تجارت ایران – محل دائمی نمایشگاههای بین المملی تهران برگزار شد.

بيست و چهارمين نمایشگاه بین المللی مخابرات، فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال (تلكام٢٠٢٣)، با شعار تحول دیجیتال و اتصال پذیری و با حضور بیش از ۱۰۰ شرکت داخلی و خارجی در فضایی به مساحت ۱۱ هزار متر مربع  در سالن های  ۵و۶ و۷و۸ و ۹و ۱۰ و۱۱ از 2 تا 5 دی ماه ۱۴۰۲، از ساعت ۸ تا 16 عصر، در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود.

برگزاری 15 پنل تخصصی و 22 کارگاه در حوزه فناوری های نوین توسط اساتید دانشگاهی و متخصصان با موضوعات لبه تکنولوژی از قبیل فناوری بلاکچین، اهمیت بلاکچین و رمز ارز در توسعه تجارت، نسل پنج در متاورس، 5G – NTN، هوش مصنوعی در بانکداری هوشمند ایران،، دیجیتال ترانسفورمیشن، Use case 6G /5G، فنــــاوری های هوشمند، فرصت ها و چالش‌های استقرار آن در سازمان‌های بزرگ، AI – KM، هوش کسب و کار سازمان های چابک، DT leadership، حکمرانی داده، DT CSF، توسعه هوش مصنوعی در برنامه هفتم، مدل های نوین کسب و کار، پلتفرم خدمات دیجیتال و تحول دیجیتال، بسیج ظرفیت ها برای توسعه FTTx ، چالش ها و فرصت‌های پروژه‌های  فناوری، رویکرد آموزش ابری EASS، امنیت اینترنت اشیا، Sand box، واقعیت افزوده در صنعت مخابرات، connected car ، مخابرات کوانتومی، XR ، پلتفرم های مبتنی بر اینترنت اشیاء.

بیش از 50 مهمان خارجی در قالب هیات‌های دولتی و خصوصی از کشورهای سوریه، روسیه، عراق، چین، ارمنستان، افغانستان، ترکمنستان، ازبکستان و تعدادی دیگر از کشورهای دنیا از نمایشگاه تلکام بازدید می‌ کنند.

گزارشی از پیشرفت پروژه فیبرنوری در کشور در نمایشگاه تبیین خواهد شد، همچنین در این نمایشگاه چالش‌های پیش روی اجرای فیبرنوری تبیین و گزارشی از بازار تولید کنندگان داخلی در این پروژه ارایه خواهد شد.

رونمایی از 20 محصول فناورانه در سطح ملی و همچنین سطح  شرکتی در پاویون مختص رونمایی نیز از دیگر رویدادهای نمایشگاه تلکام بوده که این نمایشگاه را از دیگر نمایشگاه‌های برگزار شده در سال‌های اخیر متمایز خواهد ساخت.

لیست مهمانان حاضر در آیین افتتاحیه نمایشگاه تلکام به شرح ذیل می باشد:

  1. آقای دکتر مشایخ، معاونت محترم توسعه اقتصاد دانش بنیان معاونت علمی
  2. اقای دکتر ملازاده، دبیر ستاد توسعه اقتصاد دیجیتال
  3. اقای دکتر میرابادی، رئیس مرکز تعاملات بین الملل علم و فناوری
  4. اقای دکتر خیاطیان، مدیر عامل صندوق نواوری و شکوفایی
  5. اقای دکتر میثم عابدی، معاون فناوری و نوآوری وزارت ارتباطات
  6. اقای دکتر لاجوردی، قایم مقام محترم وزیر رئیس سازمان تنظیم مقررات و ارتباطات رادیویی
  7. اقای دکتر اقامیری، رئیس مرکز عالی فضای مجازی
  8. اقای دکتر مینایی، دبیر ستاد توسعه فناوری های هوش مصنوعی و رباتیک
  9. اقای دکتر صفری، معاون دیپلماسی اقتصادی وزارت خارجه
  10. آقای دکتر وطن خواه، رییس مرکز همکاری های تحول و پیشرفت ریاست جمهوری
  11. آقای مهندس جعفر پور، معاون وزیر و مدیر عامل  شرکت ارتباطات زیر ساخت

گفتنی است، بيست و چهارمين نمایشگاه بین المللی مخابرات، فناوری اطلاعات و اقتصاد دیجیتال (تلكام٢٠٢٣)، با شعار تحول دیجیتال و اتصال پذیری، به مدت 4 روز، از 2 تا 5 دی ماه ۱۴۰۲ و از ساعت ۸ تا 16 عصر، در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار می شود.

خبرنگار: صمد یوسفی

تصاویر نشست خبری آیین رونمایی

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
نظرات بسته شده است.