معرفی بهترین مدل های پرفروش سرخ کن بدون روغن

سرخ کن بدون روغن یک وسیله پخت و پز است که با استفاده از هوای گرم، غذاهای متنوعی را با حداقل چربی یا بدون روغن سرخ یا گریل میکند. این وسیله برای کسانی که به سلامتی خود اهمیت میدهند و دوست دارند غذاهای لذیذ و کم چرب بخورند، یک انتخاب مناسب است. اگر به دنبال یک سرخ
سرخ کن بدون روغن یک وسیله پخت و پز است که با استفاده از هوای گرم، غذاهای متنوعی را با حداقل چربی یا بدون روغن سرخ یا گریل میکند. این وسیله برای کسانی که به سلامتی خود اهمیت میدهند و دوست دارند غذاهای لذیذ و کم چرب بخورند، یک انتخاب مناسب است. اگر به دنبال یک سرخ کن بدون روغن هستید، ممکن است با تعداد زیادی از برندها و مدلهای مختلف مواجه شوید که انتخاب را برای شما دشوار میکنند.
اما چگونه میتوان بهترین سرخ کن بدون روغن را انتخاب کرد؟
در چند سال اخیر خرید لوازم خانگی برقی مانند انواع مدل سرخ کن بدون روغن برای سرخ کردن مواد غذایی مختلف مورد توجه قرار گرفته است. این دستگاه دارای یک محفظه مناسب سوراخدار است که علاوه بر اینکه سرعت سرخ کردن غذاها را افزایش میدهد، مانع کثیف شدن ماهیتابه و اجاق گاز میشود. شما با تنظیم دمای معین برای سرخ کن بدون روغن میتوانید در سریعترین زمان اقدام به سرخ کردن و گریل کردن انواع مواد غذایی شوید.(دیجیاتو)

برای خرید یک سرخ کن بدون روغن، باید به چند نکته توجه کنید:
1- توان موتور وسیله است. توان موتور نشاندهنده قدرت و سرعت پخت وسیله است. معمولاً توان موتور سرخ کنهای بدون روغن بین 800 تا 2000 وات متغیر است. هر چه توان موتور بالاتر باشد، وسیله سریعتر و بهتر غذا را میپزد. البته باید در نظر داشت که توان بالا ممکن است باعث افزایش مصرف برق نیز شود.
2- حجم محفظه غذای وسیله است. حجم محفظه غذا بستگی به تعداد افراد خانواده و مقدار غذای مورد نیاز دارد. معمولاً حجم محفظه غذای سرخ کنهای بدون روغن بین 1 تا 6 لیتر متغیر است. هر چه حجم محفظه غذا بیشتر باشد، میتوانید بیشترین غذا را در یک دوره پخت کنید. البته باید در نظر داشت که حجم بالا ممکن است باعث افزایش اندازه و وزن وسیله نیز شود.
3- فناوری پخت وسیله است. فناوری پخت نشاندهنده روشی است که وسیله با استفاده از آن، حرارت را در محفظه غذا پخش میکند. برخی از سرخ کنهای بدون روغن از یک المنت حرارتی در قسمت پایین وسیله استفاده میکنند که باعث میشود حرارت از زیر به بالا جریان پیدا کند. برخی دیگر از دو المنت حرارتی در قسمت پایین و بالای وسیله استفاده میکنند که باعث میشود حرارت از دو طرف به محفظه غذا برسد. برخی هم از یک فن در قسمت بالای وسیله استفاده میکنند که باعث میشود حرارت به صورت گردشی در محفظه غذا پخش شود. هر چه فناوری پخت پیشرفتهتر باشد، وسیله بهتر و یکنواختتر غذا را میپزد.
4- قابلیتهای اضافی وسیله است. قابلیتهای اضافی شامل تنظیمات مختلف دما و زمان، نمایشگر دیجیتال یا لمسی، تایمر، آلارم، قفل کودک، قابلیت جدا شدن قطعات و شستشوی آسان، قابلیت چرخش محفظه غذا، قابلیت تبدیل به چندکاره و غیره است. هر چه قابلیتهای اضافی بیشتر باشد، وسیله کاربردیتر و راحتتر است. البته باید در نظر داشت که قابلیتهای اضافی ممکن است باعث افزایش قیمت وسیله نیز شود.
5- برند و گارانتی وسیله است. برند و گارانتی نشاندهنده کیفیت و اعتماد وسیله هستند. برندهای معتبر و مشهور معمولاً وسیلههای باکیفیتتر و مقاومتری را تولید میکنند و خدمات پس از فروش بهتری را ارائه میدهند. گارانتی هم نشاندهنده تعهد و مسئولیت برند در قبال وسیله است. هر چه گارانتی طولانیتر و شرایط بهتری داشته باشد، وسیله اطمینانبخشتر است.
مزایای سرخ کن بدون روغن:
- کم شدن چربی غذا: سرخ کن بدون روغن با بهرهگیری از هوای گرم، چربی زائد مواد غذایی را جدا میکند و غذای تمیزتر و سبکتری را به شما میدهد. براساس تحقیقات، سرخ کن بدون روغن میتواند تا۸۰درصد چربی غذا را کم کند.
- سرعت و آسانی پخت: با دمای بالای هوای گرم، غذا را در زمان کمتر پخت میکند و نیاز به پیشگرم شدن ندارد. همچنین شست و شو و نظافت راحت دستگاه، دردسر شما را در آشپزخانه کم میکند.
- بو و دود کمتر: با استفاده از فیلتر هوا، بو و دود نامطبوع را در حین پخت کم میکند و محیط آشپزخانه را پاک و خوشبو نگه میدارد.(همیار خرید)

بهترین مدلهای سرخ کن بدون روغن بستگی به نیازها و سلیقههای شما دارد. اما بر اساس تجربیات من(کارشناس خرید لوازم خانگی آرشیدا سپهری)، برخی از مدلهایی که بیشترین امتیاز و نظر مثبت را از کاربران دریافت کردهاند، عبارتند از:
- سرخ کن بدون روغن فیلیپس مدلHD96502 که با توان 2225 وات، حجم 1.8 لیتر و فناوریRapid Airغذاها را با کمترین چربی و بیشترین کیفیت ممکن سرخ میکند.
- سرخ کن بدون روغن دلونگی مدلFH1396 که با توان 1400 وات، حجم 1.7 لیتر و فناوریSHS Doubleدو المنت حرارتی را در دستگاه تعبیه کرده که دارای قدرت و حرارت متفاوتی هستند.
- سرخ کن بدون روغن دسینی مدلAF-1000 که با توان 1500 وات، حجم 2.5 لیتر و تایمر دیجیتالی تا 30 دقیقه، غذاها را با کمترین زمان و مصرف انرژی سرخ میکند.
- سرخ کن بدون روغن هانوور مدلHAF-1000که با توان 1400 وات، حجم 3.2 لیتر و صفحه نمایش لمسی، امکان تنظیم دما و زمان پخت را به شما میدهد.
- سرخ کن بدون روغن کنوود مدلAT850که با توان 800 وات، حجم 0.8 لیتر و طراحی زیبا و کمجا، یک انتخاب مناسب برای خانوادههای کوچک است.
سرخ کن آنالوگ یا دیجیتال؟ مقایسه مزایا و معایب
سرخ کن آنالوگ چیست؟
سرخ کن آنالوگ دستگاهی است که دارای یک تایمر و یک دستگاه تنظیم دما است که با چرخاندن آنها، میتوانید زمان و دمای پخت غذای خود را تعیین کنید. این دستگاهها معمولاً قیمت ارزانتری نسبت به سرخ کنهای دیجیتال دارند و نیازی به برق یا سازگار باولتاژ ندارند. اما از طرفی، این دستگاهها قابلیتهای کمتری نسبت به سرخ کنهای دیجیتال دارند و برخی قطعات آنها قابل شستشو در ماشین ظرفشویی نیستند.
سرخ کن دیجیتال چیست؟
سرخ کن دیجیتال دستگاهی است که دارای یک صفحه نمایش یا یک پنل لمسی است که با استفاده از آن، میتوانید زمان و دمای پخت غذای خود را تعیین کنید یا از برنامههای پخت پیش فرض برای غذاهای مختلف استفاده کنید. این دستگاهها دقت بالاتری در تنظیم دما و زمان پخت دارند و وضعیت غذای در حال پخت را از روی صفحه نمایش نشان میدهند. همچنین، این دستگاهها امکانات اضافی مانند صدای هشدار، قفل اطفال، خاموش شدن خودکار و … را دارند. برخی قطعات این دستگاهها هم قابل شستشو در ماشین ظرفشویی هستند. اما از طرفی، این دستگاهها قیمت گرانتری نسبت به سرخ کنهای آنالوگ دارند و احتمال خراب شدن صفحه نمایش یا پنل لمسی وجود دارد. همچنین، این دستگاهها نیاز به برق و سازگار باولتاژ دارند.
انواع غذاهایی که با سرخ کن بدون روغن میتوان پخت و نحوه پخت آنها
چیپس پاستای رژیمی: پاستای دارای شکل را در آب جوش بپزید و آبکش کنید و با نمک، فلفل قرمز، پونه کوهی خشک، پودر سیر یا پودر پیاز، روغن زیتون و پنیر پارمزان مخلوط کنید و در سبد سرخ کن بدون روغن بریزید و در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. این چیپس های پاستای خامه ای و ترد را میتوان با سس کچاپ یا مایونز مصرف کرد.
تخم مرغ آبپز: تخم مرغ های خام را در سبد سرخ کن بدون روغن قرار دهید و در دمای ۱۶۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ دقیقه بپزید. این تخم مرغ های آبپز بسیار نرم و خامه ای هستند.
مرغ سرخ شده: مرغ را به قطعات مناسب تقسیم کنید و با نمک، فلفل، پودر سیر، پودر پیاز، زعفران و آبلیمو هم بزنید و چند ساعت در یخچال نگه دارید. سپس قطعات مرغ را با آرد گندم یا ذرت پوشانده و در سبد سرخ کن بدون روغن بگذارید. در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۵ دقیقه در سرخ کن بپزید. این مرغ سرخ شده را میتوان با سالاد یا سس تارتار سرو کرد.
قارچ سرخ شده: ابتدا دستگاه را روی ۱۸۰ درجه سانتیگراد داغ کنید. بعد قارچ ها را شسته و خشک کنید و با نمک، فلفل، پودر سیر، پودر پیاز و روغن زیتون هم بزنید. قارچ ها را در یک لایه در سبد سرخ کن مسطح کنید و در دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در سرخ کن بپزید. این قارچ های سرخ شده را میتوان با آبلیمو تزئین کرد و با جعفری خورد.
سبزیجات سرخ شده: دستگاه را روی ۲۰۰ درجه سانتیگراد داغ کنید. بعد انواع سبزیجات مورد علاقه خود را شسته و خشک کنید و به قطعات مناسب ببریده و با نمک، فلفل، پودر پیاز، پودر زیره و روغن زیتون هم بزنید. سبزیجات را در یک لایه در سبد سرخ کن مسطح کنید و در دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد به مدت ۱۵ تا ۲۵ دقیقه در سرخ کن بپزید.
چیپس سیب زمینی: اول دستگاه را روی ۳۶۰ درجه سانتیگراد داغ کنید. بعد سیب زمینی ها را شسته و به برش های نازک تقسيم كنيد و در آب يخ به مدت 15 دقيقه نگه داريد. بعد آبكش كنيد و با پارچه خشك كنيد. نمك را با اسپري بپاشيد.به مدت ۱۵ تا ۱۷ دقیقه در دمای 360 درجه فارنهایت (180 درجه) در دستگاه بپزید.
منابع:
https://www.hamyarkharyd.ir/best-product/سرخ-کن-بدون-روغن
- دیجیاتو
بهترین سرخ کن بدون روغن در بازار کدام مارک است؟+معرفی برندهای پرفروش
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0