ویزای استارتاپ کانادا یا انگلیس ؟

امروزه تعداد زیادی از متخصصان و کارآفرینان ایرانی ایدههای نو و جذابی برای راهاندازی یک کسب و کار متفاوت دارند، ویزای استارتاپ کانادا یکی از بهترین روشهای مهاجرتی برای آنهاست. این ویزا روشی جذاب برای مهاجرت به همراه خانواده است. این افراد میتوانند درخواست خود را ارائه داده و در صورت تأیید برای خود و اعضای
امروزه تعداد زیادی از متخصصان و کارآفرینان ایرانی ایدههای نو و جذابی برای راهاندازی یک کسب و کار متفاوت دارند، ویزای استارتاپ کانادا یکی از بهترین روشهای مهاجرتی برای آنهاست. این ویزا روشی جذاب برای مهاجرت به همراه خانواده است. این افراد میتوانند درخواست خود را ارائه داده و در صورت تأیید برای خود و اعضای خانواده درخواست ویزای کانادا ارائه دهند.
استارت آپ کانادا به این صورت است که افراد ایدههای خود را به کمک بخش خصوصی در کانادا راهاندازی و در سطح بینالمللی توسعه میدهند.
کشور کانادا شرایطی برای متقاضیان این روش قرار داده است که در نهایت افرادی وارد کانادا شوند که نوآوری و اشتغال زایی با خودشان به همراه آورده باشند.
ویزای استارتاپ کانادا
استارت آپ راه اندازی کسب وکاری نوآورانه است، که از ایده ای جدید برگرفته از ذهنی خلاق آغازشده باشد و مرحله به مرحله رشد پیدا کرده و به موفقیت میرسد.
با توجه به رشد روزافزون استارتاپها و کارآفرینی در سراسر جهان برای بالا بردن سطح کیفیت زندگی کشورهای مختلف از ویزای استارتاپ برای جذب مهاجرین در این راستا استفاده میکنند. کشور کانادا هم از جمله کشورهایی است که نسبت به این برنامه روی خوش نشان داده است و جزو برنامههایی است که به طور مستقیم متقاضی به اقامت دائم میرسد.
قسمت جذاب این برنامه مهاجرتی به این صورت است حداکثر یک تیم ۵ نفره به همراه خانواده میتوانند با هر استارتاپ اقامت دریافت کنند.
شرایط دریافت ویزای استارتاپ کانادا
این برنامه یکی از چندین روش مختلفی است که افراد میتوانند برای دریافت ویزا از آن استفاده کنند. ولی استفاده از این روش شرایط خاص خود را دارد. اول اینکه استارت آپ شما باید کاملاً با قوانین کشور کانادا مطابقت داشته باشد. سپس از یک سرمایهگذار در کانادا نامه حمایتی دریافت کرده باشید.
در نهایت تسلط و داشتن مدرک زبان انگلیسی و فرانسوی و همچنین تمکن مالی از شرایط دریافت این نوع ویزا است. در شرایط ذکر شده برای دریافت این نوع ویزا داشتن مدرک تحصیلی ذکر نشده است، اما بهتر است حداقل یک سال تحصیلات دانشگاهی در سابقه و رزومه خود داشته باشید. حداکثر 5 نفر بهعنوان صاحب کسبوکار و شریک میتوانند درخواست مهاجرت دهند.
مدارک مورد نیاز جهت اخذ ویزای استارتاپ کانادا
اشخاصی که برای دریافت ویزای استارتاپ کانادا ثبت نام میکنند، حداقل باید به صورت نقدی و غیر نقدی 150 هزار دلار کانادا دارایی داشته باشند. سطح زبان انگلیسی این افراد در حدود آیلتس 5 باشد و برای ارائه این مدرک هم 6 ماه فرصت دارند.
تحصیلات حداقل دیپلم، ارائه مدارک تحصیلی و سن حداکثر 65 سال هم برای این افراد قابل قبول است. مدارکی که برای اخذ ویزا باید ارائه کنید عبارت است از:
- طرح ایده استارتاپ
- پاسپورت مدارک شناسایی و تشخیص هویت متقاضی
- سوابق علمی، پژوهشی و شغلی
- مدارک و فرمهای اطلاعات فردی
- گواهی تمکن مالی
- نامه پذیرش استارتاپ از مراکز معتبر
- ارائه مدرک عدم سوء پیشینه
- عکس
- ارسال نامه تعهد در برابر استارتاپ از سوی سازمان حامی
- ارائه مدرک تایید سطح زبان
- ترجمه مدرک ازدواج (برای افراد متاهل)
متقاضی ویزای استارتاپ کانادا پس از آماده کردن این مدارک میتواند تقاضای خود را به اداره مهاجرت کانادا ارسال کرده و فرمهای مربوطه را تکمیل کند. لازم به ذکر است که لیست مذکور فقط یک لیست پایه است و ممکن است بر اساس شرایط و موارد خاص، مدارک دیگری نیز لازم باشد.
مزایای ویزای استارت آپ کانادا
ویزای استارت آپ کانادا نسبت به سایر ویزاهای کانادا مزایایی دارد که عبارتند از:
- این برنامه در نهایت به اخذ اقامت دائم منجر خواهد شد.
- برای مهاجرت به کانادا با استارتاپ، تنها کافیست مبلغ کمتر از ۱۰۰ هزار دلار کانادا را به منظور هزینههای ویزای استارتاپ کانادا کنار بگذارید.
- شما میتوانید بیزینس خود را پس از گذشت مدتی به ایالتهای مختلف گسترش دهید. در این رابطه دولت کانادا دخالتی نمیکند.
- شما بدون این که دانش زبانی سطح بالایی داشته باشید، میتوانید برای مهاجرت به کانادا از طریق استارتاپ اقدام کنید.
- از طریق این پروژه تیم ۵ نفره و خانواده این تیم ۵ نفره میتوانند در کانادا به عنوان مقیم دائم حضور پررنگ داشته باشند.
- خیالتان از این بابت آسوده باشد که، در صورت رشد نکردن بیزینستان همچنان کارت اقامت دائم برای شما حفظ میشود.
ویزای استارتاپ انگلیس
ویزای استارتاپ انگلیس یکی از انواع ویزاهای انگلیس است که فرصتی عالی برای کارآفرینان فراهم میکند که با ارائه یک ایده تجاری در انگلستان کسب و کاری را شروع کنند که برای اقتصاد این کشور منفعت زیادی داشته باشد.
گرفتن ویزای استارتاپ انگلستان یک معاملۀ دو سر برد است، یعنی هم سیستم اقتصادی این کشور رونق میگیرد و هم متقاضیان میتوانند در یک فضای تجاریِ متعادل و توسعهیافته به کار مشغول شوند، بیزنس آنها توسعه پیدا کند و حتی مهمتر از آن، اقامت انگلیس را بگیرند و با خانوادهشان در این کشور زندگی کنند.
این ویزا مناسب افرادی است که کارآفرینان نوپایی هستند و میخواهند برای اولین بار در انگلستان کسب و کار ایجاد کنند. شما باید یک ایدهی تجاری نوآورانه، قابل دوام و مقیاس پذیر داشته باشید که توسط یک نهاد معتبری تایید شده باشد.
پروسه استارتاپ انگلستان کمتر از 6 ماه زمان میبرد و میتواند پس از 3 سال در صورت سودده بودن متقاضی را به اقامت دائم و پس از 5 سال به تابعیت انگلیس برساند. ویزای استارتاپ انگلستان نیازی به سرمایه زیاد و حتی سطح زبان بالا ندارد و با آیلتس 5 نیز میتوان اقدام کرد.
مدارک مورد نیاز ویزای استارتاپ انگلیس
برای اقدام در این زمینه و درخواست برای ویزای استارت آپ انگلستان متقاضی میبایست یک تایید نامه ارائه دهد که نشان دهنده ارزیابی شدن طرح شما توسط یک نهاد معتبر است. سایر مدارک لازم برای ویزای استارتاپ انگلیس شامل موارد زیر هستند:
- ارائه پاسپورت معتبر یا مدرک دیگری که هویت و ملیت درخواست کننده را نشان میدهد.
- صورتحسابهای بانکی که نشان میدهد حداقل 1270 پوند پسانداز در حساب بانکی متقاضی به مدت بیست و هشت روز متوالی قبل از درخواست داشته است.
- مدرک معتبر مبنی بر این که درخواست دهنده شرایط الزامی برای اثبات زبان انگلیسی را دارد.
- ارائه مدارک سلامت پزشکی و به خصوص آزمایش سل.
لازم به ذکر است تمامی مدارک میبایست به صورت رسمی به زبان انگلیسی ترجمه شده باشد.
شرایط ویزای استارتاپ انگلیس
برای واجد شرایط بودن جهت اخذ ویزای استارت آپ انگلستان باید موارد زیر را دارا باشید، در این بخش و در ادامه مطلب به بررسی شرایط متقاضی برای مهاجرت به انگلستان از طریق استارت آپ خواهیم پرداخت.
- متقاضی باید حداقل 18 سال سن داشته باشد.
- ایده کسب و کار متقاضی باید توسط یک نهاد مورد تایید در انگلستان ارزیابی و تایید شود.
- تسلط به زبان انگلیسی در حد آیلتس 5
- اثبات تمکن مالی
- متقاضی به هیچ عنوان نباید پیش از درخواست برای ویزای استارت آپ انگلیس، سابقه راه اندازی یا مدیریت کسب و کاری را در خاک انگلستان داشته باشد.
- عدم داشتن سو سابقه کیفری و جنایی
- تاییدنامه شما باید حداکثر سه ماه قبل از تاریخ درخواست ویزای استارتاپ صادر شده باشد.
الزامات دقیقی که باید برآورده کنید ممکن است بسته به شرایط پرونده شما متفاوت باشد.
ویزای استارت آپ انگلستان برای چه کسانی مناسب است؟
این ویزا برای کارآفرینان تازهکار اما با پتانسیل بالا مناسب است که برای اولین بار به دنبال استارت آپ کسب و کار در انگلستان هستند. در واقع این کسب و کار نباید جای دیگری از بریتانیا شروع شده باشد. بدیهی است که هرچه تجربه بیشتری در اکوسیستم کارآفرینی ایران داشته باشید، شانس موفقیت شما چه در دریافت ویزا و چه در فرآیند راهاندازی استارتاپ بیشتر خواهد بود.
همچنین اگر شما استارتاپی در ایران دارید که فکر میکنید مایلید آن را در انگلیس توسعه بدهید بهتر است از ویزای نمایندگی انگلیس استفاده کنید. این ویزا مخصوص کسانی است که هنوز ایدهشان را کاملاً عملیاتی نکردهاند. هرچند که داشتن یک MVP و یا (نمونه حداقلی) از ایده شما بسیار مفید است.
مزایای ویزای استارت آپ انگلیس
در مجموع مزیتهای ویزای استارتاپ انگلیس بسیار متنوع هستند. مهمترین مزایای ویزای استارت آپ انگلیس شامل موارد زیر است:
- کارآفرینان تازهکار با استفاده از این ویزا میتوانند با هزینهای بسیار کم از فرصتهای تجاری موجود در انگلستان بهرهمند شوند.
- کارآفرین میتواند همسر و فرزندان بالای ۱۸ سال خود را به انگلستان ببرد.
- معمولاً اقامت دائم انگلستان ۵ ساله صادر میشود، ولی اگر از طریق استارتاپ اقدام کنید ۳ ساله صادر میشود.
- خانواده به صورت همزمان میتوانند جهت مهاجرت اقدام کنند و ویزای فرد اصلی و همراهان به صورت همزمان تایید میگردد.
- مرحله ارائه بیزینس پلن تا دریافت اقامت بسیار سریع میباشد و معمولاً زیر ۶ ماهه به نتیجه خواهد رسید.
- کارآفرینان برای تاسیس شرکت خود نیازی به سرمایه اولیه ندارند.
- حضور در بزرگترین اکوسیستم کارآفرینی اروپا و یکی از پنج اقتصاد بزرگ جهان و به دست آوردن تمامی مزیتهای حضور در یک کشور انگلیسی زبان
برچسب ها :درنامایگریشن ، ویزای استارتاپ انگلیس ، ویزای استارتاپ کانادا
- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0