14 نکته آشپزی که زندگی هر آشپز خانگی را تغییر می دهد
چه یک مبتدی مردد باشید یا یک حرفه ای کامل، هرکسی که پا به آشپزخانه می گذارد گاهی اوقات نیاز به تجدید نظر در اصول اولیه دارد. در اینجا، بدون ترتیب خاصی، شما را با نکاتی برای آشپزی آشنا میکنیم که زندگی شما را تغییر خواهند داد. در حین پخت و پز یادداشت برداری کنید آیا
چه یک مبتدی مردد باشید یا یک حرفه ای کامل، هرکسی که پا به آشپزخانه می گذارد گاهی اوقات نیاز به تجدید نظر در اصول اولیه دارد. در اینجا، بدون ترتیب خاصی، شما را با نکاتی برای آشپزی آشنا میکنیم که زندگی شما را تغییر خواهند داد.
در حین پخت و پز یادداشت برداری کنید
آیا دستور پخت مرغ سوخاری که درست کرده اید را دوست دارید، اما از نسبت پیاز به سیر متنفرید و نسبت آن را تغییر داده اید؟ شما این را به خاطر نمی آورید که یک یا چندروز بعد دستور العمل مورد نظر خود را دوباره اجرا کنید، اما می توانید با یادداشت برداری این نکته را به خودتان گوش زد کنید. این ایده به یادآوری شما در رسپی غذا کمک خواهد کرد.
قبل از شروع دستور غذا را تا آخر بخوانید
اگر هیچ چیز دیگری مد نظر نباشد، از روشن نگه داشتن فر بسیار داغ برای مدت طولانی جلوگیری می کند.
در مصرف چربی گوشت ها صرفه جویی کنید
هیچ محدودیتی برای تعداد کارهایی که می توانید با روغن باقیمانده گوشت های پخته شده خود انجام دهید وجود ندارد.
شما می توانید تخم مرغ های خود را در آن سرخ کنید. سیب زمینی های خود را در آن سرخ کنید. یا با ان هرکاردیگری انجام دهید. امکانات بی پایان هستند.
یک دستمال کاغذی مرطوب را زیر تخته برش خود قرار دهید
این کار از چرخش تخته و چاقو به اطراف جلوگیری می کند، در حالی که می خواهید کاری را با یک چاقوی بسیار تیز انجام دهید.
تایمر خود را برای چند دقیقه کمتر از زمان مورد نظر تنظیم کنید
نه تنها همه اجاقها به طور متفاوتی گرم میشوند، بلکه هرگز نمیدانید که در ابتدا چگونه یک پروتئین یا سبزیجات جدید را مدیریت میکند.
همه اینها برای این است که بگوییم شما همیشه می توانید یک وضعیت غذای پخته نشده را برطرف کنید ، فقط کافیست تا قبل از زمان مورد نظر غذا را چندین بار چکاپ بزنید.
هر طور که غذا می پزید، آن را مزه دار و مزه کنید
هرگز فقط به پایان کار فکر نکنید. در طول آشپزی نیز می توانید طعم های جدیدی را به غذا اضافه کنید و آن را در همان مرحله تست کنید.
شاید پایان کار زمانی باشد که برای تست کردن غذا خیلی دیر شود.
به خودتان اعتماد کنید!
اگر چیزی کاملاً درست به نظر نمی رسد، احتمالاً اینطور نیست. شما بیشتر از چیزی که فکر می کنید در مورد غذایی که می پزید می دانید. پس به کرده خود اطمینان کنید و پختن غذای لذیذ خود را ادامه دهید.
به همه چیز کمی نمک اضافه کنید. بله، همه چیز
یکی از آشپزان معروف توضیح میدهد که حتی باید دسر شما نیز نمک داشته باشد: “این به برجسته کردن، خوش طعم کردن و عمیقتر کردن انواع طعمهای غذا کمک میکند و حتی باعث می شود تا طعم شیرینیهای شما پیچیدهتر و خاص تر شود.”
اگر پخت و پز می کنید، یک ترازو بخرید
به هر حال نانوایی و پخت نان لذیذ از خمیر یک علم است. آیا با آنچه در یک آزمایش علمی نامیده می شود مخالفت می کنید؟ مطمئنن اضافه کردن مواد لازم به مقدار دقیق و مورد نیاز ، می تواند تاثیر به سزایی در پخت غذای شما داشته باشد. پس حتما مواد غذایی خود را قبل از مخلوط کردن وزن کنید.
همینطور که آشپزی می کنید، تمیزکاری کنید
به جای اینکه اجازه دهید در حین پخت و پز، آشفتگی روی هم جمع شود، برای تمیز کردن سطوح و ابزارهایی که قبلاً استفاده کردهاید، کمی استراحت کنید. حتی اگر در لحظه احساس نکنید که ظروف به تمیز شدن نیاز دارند، اما بعداً در وقت و استرس شما صرفه جویی می کند.
هرگز از دستکش های فر چرمی استفاده نکنید
مگر اینکه بخواهید لایه ای تازه از پوست داشته باشید.
سیر را با دست خرد کنید
پرس کردن سیرها با دستگاه، باعث از بین رفتن مواد اصلی آن می شود. این کار بافت اصلی مورد علاقه شما را از بین می برد، همچنین تمیز کردن آن ها نیز زمان می برد و در واقع سرعت کار را کاهش می دهند.
قبل از تمام شدن زمان، شیرینی ها را بیرون بکشید
باز هم ، همیشه کم پختن بهتر از پختن زیاد است.
همچنین در نظر داشته باشید این یک اصل آشپزی است که بعد از اینکه شیرینی ها را از فر خارج کردید به پختن در سینی ادامه می دهند.
یک دستمال کاغذی روی تخته برش خود قرار دهید
اگر بیش از یک چیز دارید که باید خرد کنید، این باعث صرفه جویی در زمان تمیز کردن شما می شود.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0