کد خبر : 3405
تاریخ انتشار : دوشنبه 22 اردیبهشت 1399 - 4:33

بورس‌های جهانی در وضعیت بیم‌ و امید 

بورس‌های جهانی در وضعیت بیم‌ و امید 

بورس‌های جهانی در وضعیت بیم‌ و امید بر اساس گزارش رویترز، وال‌استریت و بازارهای آسیایی هر دو در روز دوشنبه رشد کردند. شاخص گسترده MSCI’s نزدیک به ۰.۱ درصد رشد کرد. شاخص نیکی ژاپن ۰.۷ درصد و شاخص اصلی بورس کره‌جنوبی نیز ۰.۳ درصد بالا رفتند.
وال‌استریت نیز از هفته گذشته، به مدار رشد بازگشته است. شاخص S&P۵۰۰، هفته جدید کاری جهانی را در شرایطی آغاز کرد که ارزش آن ۳.۵ درصد بالاتر از هفته گذشته است. این شاخص که وضعیت ۵۰۰ شرکت مهم آمریکایی را نشان می‌دهد، حالا ۳۱ درصد با ارزش‌تر از افت شدید آن در ۲۳ ماه مارس است.
این در شرایطی است که هفته گذشته، بدترین گزارش‌های اقتصادی آمریکا در تاریخ معاصر منتشر شدند. «آلن روسکین»، رئیس یکی از بخش‌های دویچه بانک می‌گوید: «انتشار بدترین گزارش اشتغال تاریخ آمریکا، حداقل برای دارایی‌های ریسک‌پذیر کمک‌کننده بوده است. از ماه مارس گذشته، شکاف بسیار زیادی بین اقتصاد واقعی و ریسک‌های مالی ایجاد شد. بازارها می‌دانند که داده‌های اقتصاد واقعی، وحشتناک هستند. اگر بهبود رشد اقتصادی آرام باشد، چندان مطمئن نیستیم که کمک‌های سیاست‌گذاری به بازار، بتواند مدت زیادی در مق..

بورس‌های جهانی در وضعیت بیم‌ و امید

بر اساس گزارش رویترز، وال‌استریت و بازارهای آسیایی هر دو در روز دوشنبه رشد کردند. شاخص گسترده MSCI’s نزدیک به ۰.۱ درصد رشد کرد. شاخص نیکی ژاپن ۰.۷ درصد و شاخص اصلی بورس کره‌جنوبی نیز ۰.۳ درصد بالا رفتند.

وال‌استریت نیز از هفته گذشته، به مدار رشد بازگشته است. شاخص S&P۵۰۰، هفته جدید کاری جهانی را در شرایطی آغاز کرد که ارزش آن ۳.۵ درصد بالاتر از هفته گذشته است. این شاخص که وضعیت ۵۰۰ شرکت مهم آمریکایی را نشان می‌دهد، حالا ۳۱ درصد با ارزش‌تر از افت شدید آن در ۲۳ ماه مارس است.

این در شرایطی است که هفته گذشته، بدترین گزارش‌های اقتصادی آمریکا در تاریخ معاصر منتشر شدند. «آلن روسکین»، رئیس یکی از بخش‌های دویچه بانک می‌گوید: «انتشار بدترین گزارش اشتغال تاریخ آمریکا، حداقل برای دارایی‌های ریسک‌پذیر کمک‌کننده بوده است. از ماه مارس گذشته، شکاف بسیار زیادی بین اقتصاد واقعی و ریسک‌های مالی ایجاد شد. بازارها می‌دانند که داده‌های اقتصاد واقعی، وحشتناک هستند. اگر بهبود رشد اقتصادی آرام باشد، چندان مطمئن نیستیم که کمک‌های سیاست‌گذاری به بازار، بتواند مدت زیادی در مقابل اقتصاد واقعی بایستد.»

با وجود تمام این‌ تحلیل‌ها، مهم‌ترین عاملی که روی رفتار سرمایه‌گذارن اثر گذاشته، حذف تدریجی قرنطینه بوده است. آن‌ها این اتفاق را نشانه مثبت بزرگی برای بازارها می‌بینند. سی‌ان‌ان‌بیزینس می‌نویسد: «درست این است که برای بیرون آمدن اقتصاد از رکود شدید، کسب‌وکارها باید اجازه بازگشایی داشته باشند و محدودیت‌های تردد برداشته شوند. اما بازگشایی، خطرات تازه‌ای را به همراه دارد. موج دوم شیوع ویروس، سود اخیر بازارها و خوش‌بینی به بهبود اقتصادی را از بین می‌برد. بدون وجود واکسن، نمی‌توان پیش‌بینی کرد که مرحله بعدی بیماری با بازار دارایی‌های ریسک‌پذیر مانند بورس، چه کار خواهد کرد.»

«دنیس دبوسکر»، استراتژیستی در شرکت تحقیقاتی Evercore ISI رفتار سرمایه‌گذاران را در این مرحله از همه‌گیری ویروس کرونا چنین توضیح می‌دهد: «اگر یکی از واکسن‌ها یا درمان‌های در حال تست موفق و موثر باشند، ما خریدار دارایی‌های خطرپذیر می‌شویم. اما اگر نبوغ انسان‌ها شکست بخورد یا در شیوع این ویروس فعالیت مجدد قابل توجهی مشاهده شود، ما فروشنده این دارایی‌ها خواهیم بود.»

بنابراین، بازارها هفته گذشته را با رشد و خوش‌بینی به از سرگیری فعالیت‌های اقتصادی تمام و این هفته را نیز با همین حال خوش، آغاز کردند. اما تحلیل‌های جهانی نشان می‌دهد که اوضاع بسیار شکننده است. اگر تصمیم دولت‌ها برای لغو قرنطینه و نجات اقتصاد شتاب‌زده باشد، بازارها با سرعتی بیشتر از قبل، به سراشیبی سقوط می‌افتند.

منبع : ایرنا

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.