تاریخ : چهارشنبه, ۱ مهر , ۱۴۰۵
توبیت
0

امید به آینده بهتر بورس افزایش یافته است

  • کد خبر : 63977
  • 05 آذر 1399 - 4:32 - 25 نوامبر 2020 - 4:32
امید به آینده بهتر بورس افزایش یافته است

امید به آینده بهتر بورس افزایش یافته است به گزارش ایرنا،در چند ماه اخیر وضعیت بازار سهام دچار نوسان مستمر بود . شاخص بورس از ابتدای سال جاری وارد مدار صعود شد و تا نیمه مرداد به بالای ۲ میلیون واحد رسید. از آن زمان شاخص بورس وارد اصلاح شد تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد پایین آمد. امابا توجه به فاکتورهای مثبت داخلی و بین المللی از هفته گذشته بورس صعودی شد و انتظار می رود این روند صعودی ادامه‌دار باشد.
با توجه به اینکه این بازار شاهد حضور سرمایه های مردمی بوده ، اداره کل پژوهش و بررسی های خبری ایرنا با برگزاری یک نظرسنجی آنلاین نظرات مخاطبان و فعالان این عرصه را در مورد آینده این بازار جویا شد.
افکارسنجی آنلاین در این زمینه در روزهای ۲۷ آبان تا ۴ آذر ماه جاری بر روی تارنمای ایرنا قرار گرفت و قریب به پنج هزار نفر در این افکارسنجی مشارکت کردند.
در این نظرسنجی چهار سوال ؛ به نظر شما آیا شاخص بورس در ماههای آینده بهتر می شود، در صورتی که در بورس سرمایه گذاری کردید در حال حاضر انجام چه کاری را بهتر می دانید ، به افرادی که وارد بورس می شوند توصیه می کنید از کدام گروه مشورت بگیرند و در نهایت..

امید به آینده بهتر بورس افزایش یافته است

به گزارش ایرنا،در چند ماه اخیر وضعیت بازار سهام دچار نوسان مستمر بود . شاخص بورس از ابتدای سال جاری وارد مدار صعود شد و تا نیمه مرداد به بالای ۲ میلیون واحد رسید. از آن زمان شاخص بورس وارد اصلاح شد تا یک میلیون و ۲۰۰ هزار واحد پایین آمد. امابا توجه به فاکتورهای مثبت داخلی و بین المللی از هفته گذشته بورس صعودی شد و انتظار می رود این روند صعودی ادامه‌دار باشد.

با توجه به اینکه این بازار شاهد حضور سرمایه های مردمی بوده ، اداره کل پژوهش و بررسی های خبری ایرنا با برگزاری یک نظرسنجی آنلاین نظرات مخاطبان و فعالان این عرصه را در مورد آینده این بازار جویا شد.

افکارسنجی آنلاین در این زمینه در روزهای ۲۷ آبان تا ۴ آذر ماه جاری بر روی تارنمای ایرنا قرار گرفت و قریب به پنج هزار نفر در این افکارسنجی مشارکت کردند.

در این نظرسنجی چهار سوال ؛ به نظر شما آیا شاخص بورس در ماههای آینده بهتر می شود، در صورتی که در بورس سرمایه گذاری کردید در حال حاضر انجام چه کاری را بهتر می دانید ، به افرادی که وارد بورس می شوند توصیه می کنید از کدام گروه مشورت بگیرند و در نهایت به نظر شما کدام بازیگران در بهبود شاخص بورس نقش موثرتری دارند ؛ مطرح شد.

نتایج بخشی از این افکارسنجی آنلاین براین موضوع تاکید داشت که ۵۴.۴ درصد مخاطبان ایرنا بیان کردند که در ماه های آینده شاخص بورس بهتر خواهد شد و ۴۵.۶ درصد نیز می گویند این گونه نخواهد شد .

در این رویکرد پژوهشی از مخاطبان پرسش شد که در صورت سرمایه گذاری در بورس چه اقدامی را در حال حاضر مناسب می دانند ؟ که ۵۳.۵ درصد پاسخ دادند برای فروش تا افزایش شاخص ها صبر می کنند ، ۲۴.۴ درصد از شرکت کنندگان دراین نظرسنجی گفتند فقط در شرایط اضطرار سهام خود را می فروشند و ۲۲.۱ درصد مابقی اظهار کردند که تلاش می کنند هرچه زودتر سهام خود را بفروشند .

طبق نتایج به دست آمده ۶۰ درصد از مخاطبان در پاسخ به سوال "به افرادی که وارد بورس می شوند توصیه می کنید از کدام گروه مشورت بگیرند" کارشناسان و کارگزاران بورس را بهترین مشاوران این عرصه معرفی کردند . اقدام با ارزیابی و تشخیص فردی با ۲۳.۶ درصد ، آشنایان و دوستان مورد اعتماد با ۱۳.۱ درصد و رسانه ها با ۳.۴ درصد در مراتب بعدی پاسخ های مخاطبان بودند .

بخش دیگری از نتایج همچنین نشان داد: ۴۸.۷ درصد مخاطبان نقش و «مداخله دولت» و ۳۲.۵ درصد نیز « سهامداران حقوقی » را در بهبود شاخص بورس موثر دانستند . به نظر شرکت کنندگان در این نظرسنجی برخط «سهامداران حقیقی» ۱۸.۸ درصد در بهبود شاخص بورس می توانند نقش داشته باشند .

سازمان خبرگزاری جمهوری اسلامی (ایرنا) به منظور اطلاع‌رسانی و کسب آرای عمومی در مورد موضوع‌ها و مسائل مختلف جامعه برای نخستین‌بار از روز ۲۹ مهرماه برنامه «افکارسنجی» آنلاین را در تارنمای اصلی خود راه‌اندازی کرده است.

منبع : ایرنا

لینک کوتاه : https://bourstimes.ir/?p=63977

برچسب ها

ثبت دیدگاه

مجموع دیدگاهها : 0در انتظار بررسی : 0انتشار یافته : 0