صندوق های درامد ثابت چقدر سود می دهد؟
سود صندوق های درآمد ثابت چقدر است؟ در این مقاله، علاوه بر بررسی جامع صندوقهای درآمد ثابت، به این پرسشها که “سود صندوق های درامد ثابت چند درصد است؟” و پرسودترین صندوق های درامد ثابت کدام است؟ پاسخ میدهیم. در ادامه با ما همراه باشید. صندوق های درآمد ثابت قابل معامله در بورس صندوقهای درآمد
سود صندوق های درآمد ثابت چقدر است؟ در این مقاله، علاوه بر بررسی جامع صندوقهای درآمد ثابت، به این پرسشها که “سود صندوق های درامد ثابت چند درصد است؟” و پرسودترین صندوق های درامد ثابت کدام است؟ پاسخ میدهیم. در ادامه با ما همراه باشید.
صندوق های درآمد ثابت قابل معامله در بورس
صندوقهای درآمد ثابت یکی از محبوبترین ابزارهای سرمایهگذاری در ایران هستند؛ زیرا ریسک صندوق های درآمد ثابت پایین است و دارای بازدهی بالایی هستند، به همین علت همواره مورد توجه سرمایهگذاران بودهاند. صندوق های درآمد ثابت نوعی از صندوقهای سرمایهگذاری هستند که حداقل 85 درصد از داراییهای تحت مدیریت خود را در اوراق با درآمد ثابت، مانند اوراق قرضه دولتی، اوراق مشارکت و سپردههای بانکی، سرمایهگذاری میکنند و هدف اصلی آنها ارائه سود پایدار به سرمایهگذاران است.
ویژگی صندوق های درآمد ثابت با بیشترین بازدهی
بهترین صندوق با درآمد ثابت در گروه مالی charisma.ir دارای ویژگیهای زیر هستند که آنها را به یکی از بهترین گزینههای سرمایهگذاری تبدیل کرده است:
- نرخ سود صندوقهای درآمد ثابت: یکی از مهمترین معیارها در انتخاب صندوق، نرخ سود آن است. نرخ سود صندوقهای درآمد ثابت بسته به ترکیب پرتفوی و مدیریت صندوق متفاوت است. به طور معمول، این نرخ در زمان فعلی بین 24% تا 31% است.
- نقدشوندگی بالا: صندوقهای درآمد ثابت محدودیتی برای فروش ندارند و در صورت تمایل سرمایهگذار، در کمترین زمان ممکن نقد میشوند.
- ریسک پایین: به دلیل سرمایهگذاری در اوراق دولتی کمریسک، این صندوقها به عنوان گزینهای امن برای سرمایهگذاری شناخته میشوند.
- مدیریت حرفهای: مدیریت این صندوقها بر عهده افراد متخصص و کارشناس است که تمامی اصول و اطلاعات مورد نیاز برای سرمایهگذاری در بورس را میدانند.
- هزینه کارمزد: کارمزد صندوق های درآمد ثابت بسیار کم است.
- نحوه پرداخت سود: صندوق های درآمد ثابت با پرداخت سود ماهیانه و عدم تقسم سود میتوانند با دریافت سود موثر، بازدهیهای متغیری داشته باشند.
کارا؛ صندوق های درآمد ثابت بدون تقسیم سود
بازدهی صندوق درآمد ثابت بدون تقسیم سود، با سود روزشمار و بدون نرخ شکست، بازدهی بیشتری نسبت به بانک دارد. کارا، تقسیم سود ماهیانه ندارد و سود آن به صورت روزانه بر ارزش واحدهای سرمایه گذاری اضافه میشود. به عنوان مثال بازدهی سالانه آن نزدیک به 29 درصد است و حداقل ۸۵ درصد صندوق کارا، در داراییهای کمریسک مثل اوراق مشارکت، سپرده بانکی و سایر اوراق با درآمد ثابت سرمایهگذاری میشود.
برای سرمایهگذاری در صندوق درآمد ثابت کارا ابتدا باید کد بورسی دریافت کرد سپس اقدام به ثبتنام در کارگزاری کاریزما کرد. در سامانۀ کارگزاری کاریزما نماد “کارا” را جستجو کنید و بعد از آن، اطلاعات صندوق نمایش داده خواهد شد. اکنون میتوانید صندوق کارا را خریداری کنید.
ویژگیهای متمایز صندوق کارا
صندوق درآمد ثابت کارا دارای ویژگیهای زیر است:
- صندوق درآمد ثابت کارا با سود روز شمار و بدون نرخ شکست است.
- تقسیم سود ماهانه ندارند اما سود آنها بالاتر از سپردههای بانکی است.
- کارمزد خرید صندوق های درآمد ثابت کارا، تنها 1 درصد است.
- ارزش روز داراییهای تحت مدیریت کارا بیش از 91 هزار میلیارد ریال است.
سود صندوق های درآمد ثابت چقدر است؟
سود صندوقهای درآمد ثابت بسیار متغیر میباشد و در حال حاضر بین 24 تا 30 درصد میباشد. صندوق کارا برای افرادی مناسب است که به جای دریافت سود ماهانه، تمایل دارند سود خود را به صورت تجمیعی دریافت کنند. براساس آخرین آمارها، صندوق درآمد ثابت نوع دوم کارا در حال حاضر بازدهی مؤثر 28 درصد را در کارنامه خود ثبت کرده است. از لحظهای که فرد در این صندوق سرمایهگذاری میکند، سود به او تعلق میگیرد، و زمانی که قصد خروج از صندوق را دارد، اختلاف قیمت خرید و فروش محاسبه شده و سود به صورت یکجا به وی پرداخت میشود. در واقع نحوه سوددهی صندوق های درامد ثابت کارا از تفاوت قیمت در زمان خرید و زمان فروش حاصل میشود.
صندوق کارا را انتخاب کنیم یا سرمایه گذاری در بانک؟
سرمایهگذاری در صندوقهای درآمد ثابت و بانک، هر دو دارای مزایا و معایب خاص خود هستند. برای مثال، اگر عامل سوددهی را در نظر بگیریم، بانکها معمولاً سود را بهصورت ماهانه پرداخت میکنند و برای این منظور، فرد باید حداقل مبلغی را در یک سپرده کوتاهمدت یا بلندمدت سرمایهگذاری کند. در برخی از سپردههای بانکی، امکان برداشت وجه پیش از پایان مدت سرمایهگذاری وجود ندارد یا در صورت برداشت زودتر از موعد، فرد مشمول جریمه میشود.
از سوی دیگر، سود صندوقهای سرمایهگذاری بهصورت روزشمار محاسبه میشود و هر زمان که فرد بخواهد، میتواند دارایی خود را نقد و سود خود را برداشت کند. با این حال، برخی معتقدند که سپردهگذاری در بانک از نظر امنیت، بهترین روش است و صندوقهای درآمد ثابت از نظر امنیت به پای بانکها نمیرسند. تصویر زیر را مشاهده کنید.
سخن پایانی
تمامی صندوقهای درآمد ثابت با ریسک بسیار کم، بازدهی مطلوبی به سرمایهگذاران ارائه میدهد. در این مطلب بالاترین سود صندوق های درآمد ثابت و نرخ سود صندوق های درامد ثابت را بررسی کردیم. انتخاب صندوق مناسب، نیازمند بررسی دقیق معیارهایی مانند نرخ سود، نقدشوندگی، کارمزدها، و نحوه پرداخت سود است. با توجه به این موارد، سرمایهگذاران میتوانند تصمیمات هوشمندانهتری بگیرند و از سود پایداری که این صندوقها ارائه میدهند، بهرهمند شوند.
سوالات متداول
سود صندوقهای درآمد ثابت چقدر است؟
نرخ سود صندوقهای درآمد ثابت بسته به صندوق و شرایط اقتصادی ممکن است متفاوت باشد، اما در زمان فعلی نرخ سود بین 24% تا 31% است.
صندوق های سرمایه گذاری درآمد ثابت با پرداخت سود ماهیانه کدامند؟
در مقابل صندوق کارا که بدون تقسیم سود ماهیانه است، برخی از صندوق های درآمد ثابت با بیشترین سود مانند کمند به صورت ماهیانه سود پرداخت میکنند. این ویژگی برای افرادی که نیاز به درآمد ماهیانه دارند، بسیار جذاب است.
ریسک صندوقهای درآمد ثابت چقدر است؟
صندوقهای درآمد ثابت به دلیل سرمایهگذاری در اوراق با درآمد ثابت، ریسک کمتری نسبت به سایر صندوقهای سرمایهگذاری دارند اما همچنان باید به نوع داراییها و استراتژی مدیریت صندوق توجه داشت.
کارمزد خرید صندوقهای درآمد ثابت چگونه است؟
کارمزد خرید صندوقهای درآمد کاریزما تنها 1 درصد است.
نحوه سوددهی صندوقهای درآمد ثابت چگونه است؟
سود این صندوقها از طریق سرمایهگذاری در اوراق قرضه و سایر ابزارهای مالی با درآمد ثابت به دست میآید و به صورت دورهای بین سرمایهگذاران توزیع میشود. صندوق کارا با تقسیم سود ماهیانه اقدام به پرداخت سود میکند.
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0