کد خبر : 134703
تاریخ انتشار : دوشنبه 27 دی 1400 - 10:14

ویزای سریلا‌‌‌‌نکا

ویزای سریلا‌‌‌‌نکا

در جنوبی‌ترین بخش منطقه جنوب آسیا واقع در جنوب شرقی شبه قاره هند، جزیره ای با سواحل بی‌انتها همچون نگین، ملقب به گوشواره هندوستان جای دارد. این جزیره که با نام سریلانکا در جهان شناخته می‌شود، دارای مردمی هندی تبار است که به زبان های سینهالی و تامیل سخن می‌گویند، درواقع قومی «هندو- آریایی» هستند

در جنوبی‌ترین بخش منطقه جنوب آسیا واقع در جنوب شرقی شبه قاره هند، جزیره ای با سواحل بی‌انتها همچون نگین، ملقب به گوشواره هندوستان جای دارد. این جزیره که با نام سریلانکا در جهان شناخته می‌شود، دارای مردمی هندی تبار است که به زبان های سینهالی و تامیل سخن می‌گویند، درواقع قومی «هندو- آریایی» هستند که از شمال هند به سریلانکا کوچ نموده‌ا‌ند. سریلانکا جزیره‌‌ای سرسبز و زیبا‌ست که در احاطه آب‌های اقیانوس هند، خلیج بنگال و دریای عرب می‌باشد. سریلانکا پیش‌تر در بین مقاصد گردشگری جهان ناشناخته بود، ولی در سال‌های اخیر با تقویت صنعت گردشگری خود توانسته است در بین گردشگران جهان محبوبیت عجیبی کسب نماید. با رشد و توسعه صنعت توریسم و معرفی سریلانکا به دنیا، همه ساله شاهد سفر گردشگران بسیاری به این کشور هستیم. امروزه شهر «سری‌جایاواردنپوراکوته» پایتخت سیاسی سریلانکاست و شهر «کلمبو» به عنوان پایتخت تجاری و قلب تپنده این کشور شناخته می‌‌شود. اهالی این کشور در معاملات خود از «روپیه سریلانکا» پول رایج سریلانکا استفاده می‌کنند.

سریلانکا ابتدا در سال 1505 توسط پرتغالی‌ها، سپس در سال 1658 توسط هلندی‌ها و در سال 1796 توسط بریتانیایی‌ها به استعمار درآمد. در نهایت در سال 1948 استقلال یافت. دریانوردان اروپایی به سبب رفت و آمد زیاد، در این منطقه از آسیا نام  «سیلان» را برای سریلانکا برگزیدند، بی‌تردید تا به امروز نام «چای سیلان» را زیاد شنیده اید. چای سیلان در واقع شناخته‌شده‌ترین و در عین حال بهترین سوغاتی این کشور به شمار می رود. در سفر به سریلانکا برای تهیه مرغوبترین چای، بهترین پیشنهاد شهر نووارا الیا، واقع در تپه های سرسبز و پوشیده از مزارع چای در مرکز سریلانکاست. که بریتانیایی‌ها این شهر را در این منطقه‌ زیبا بنا کرده‌اند. این منطقه دارای آب و هوای معتدل و خنک است و پیش از این مکانی برای استراحت نخبگان بریتانیایی در تعطیلات بوده است. به گفته جان گیملت، یک سفرنامه نویس بریتانیایی، «هوای خنک و رطوبت این منطقه یادآور انگلستان است.»

شما می‌توانید پس از اخذ ویزای سریلانکا، در سفر به این کشور، از شهر نووارا الیا دیدن کنید، چرا که با بازدید از این شهر به جرات خواهید توانست انگلستان قرن نوزدهم را در منطقه جنوب آسیا از نزدیک رویت نمایید. در این منطقه خانه‌ها و هتل‌ها، آنچنان زیبا به سبک انگلیسی ساخته شده است، که شما احساس می‌کنید در انگلستان قرن نوزدهم گام نهاده‌اید. به عاشقان چای در سفر به سریلانکا، پیشنهاد می‌کنیم از موزه چای سیلان که فقط در 4 کیلومتری جنوب شهرکندی قرار دارد، دیدن نمایند. این موزه یک مکان ایده‌آل برای لذت بردن از یک فنجان چای خوش‌عطر  و آشنایی با تاریخچه چای در سریلانکا می‌باشد. در این مکان شما با نمایشگاه‌های پیشگامان چای، از جمله «جیمز تیلور» و «توماس لیپتون» روبرو خواهید شد، که نقش به سزایی در تبدیل چای به بخشی از زندگی روزمره در بریتانیا داشته‌اند. صحبت از «کندی» یکی از شهرهای دیدنی سریلانکا شد، جالب است بدانید شهر کندی به همراه دو شهر«کلمبو» و «بنتوتا» سه راس مثلث طلایی سریلانکا را تشکلیل می‌دهند، مثلثی که همه آنچه یک گردشگر به دنبال آن است در این سه شهر می‌توان به آن دست یافت. به گونه‌ای که پیشنهاد می‌کنیم در سفر به سریلانکا بازدید این سه شهر را حتما در برنامه سفر خود مد نظر داشته باشید.

ویزای سریلا‌‌‌‌نکاویزای سریلا‌‌‌‌نکا

این جزیره از نظر منابع طبیعی بسیار غنی است، و اقتصاد متنوعی بر اساس کشاورزی، معدن، ماهیگیری، تولید وگردشگری دارا می‌باشد. سریلانکا پس‌ از پشت سرگذاشتن سال‌های متمادی که از چشم گردشگران نادیده گرفته ‌شده بود، اکنون به یک مقصد محبوب در بین‌گردشگران‌ و علاقه‌مندان‌ به سفر تبدیل شده است. از سواحل بکر و حیات وحش باورنکردنی‌گرفته تا چای معروف و خرابه‌های باستانی، به‌گونه‌ای ‌که‌ برای هر سلیقه‌ای، جذابیت خاص خود را دارد. این ‌کشور در جنوب ‌شرقی‌ هندوستان همچون‌ گوهر پنهان اقیانوس هند خودنمایی می‌کند. این کشور جزیره مانند، فراتر از خرابه‌های باستانی، سواحل زیبا و حیات وحش شگفت‌انگیز است. سریلانکا یک جزیره پر رمز و راز است که علاوه بر موارد مذکور برای علاقه‌مندان جای اکتشاف و ماجراجویی‌های بیشتر از این را دارد. بسیاری از گردشگران با آگاهی از حقایقی خاص، از مروارید اقیانوس هند گرفته تا قدیمی‌ترین درخت کاشته شده توسط انسان، پای در این سرزمین می‌گذارند تا علاوه بر رقم خوردن لحظات خوش، تجربه‌ای جدید از سفر به منطقه‌‌ای نیمه استوایی در جنوب آسیا کسب کنند. شاید پیش‌تر در مورد سریلانکا مطالبی خوانده یا شنیده باشید، در هر صورت ما در اینجا قصد داریم شما را با حقایق جذاب بیشتری در مورد سریلانکا آشنا کنیم.

  1. مروارید اقیانوس هند و قطره اشک هند

سریلانکا را با این دو نام دوست‌داشتنی می‌شناسند. نخست مروارید اقیانوس هند‌ ‌است. دلیل نامگذاری آن، زیبایی طبیعت باورنکردنی، تنوع زیستی خارق العاده و همچنین سنگهای قیمتی گرانبها در این کشور جزیره مانند است. علاوه بر این، این جزیره به شکل قطره اشک چکیده شده از شبه قاره هندوستان ‌است، که در سواحل هند واقع شده و از روی نقشه راحت‌تر مشاهده می‌شود، از این رو به آن قطره اشک هند نیز می‌گویند.

2 – سر تکان دادن در سریلانکا

در سریلانکا بسیار رایج است که مردم سر خود را از این طرف به طرف دیگر تکان دهند (بیشتری یک حرکت آونگی است تا تکان دادن سر). تفاوتهای زیادی در معنای واقعی این موضوع وجود دارد. اما به طور کلی به معنای “بله” یا پاسخ مثبت است. با این حال، می‌توان آنرا به عنوان “آیا موافقید؟” نیز تعبیرکرد!  بدون شک این رفتار را به دفعات در مردم هند نیز مشاهده نموده‌اید.

 

 

3 – ورزش ملی سریلانکا

برخلاف تصور همگان، ورزش ملی سریلانکا «کریکت» نیست. اگرچه این ورزش محبوب‌ترین ورزش در این کشور  به شمار می‌رود، اما به عنوان ورزش ملی این کشور محسوب نمی‌شود.کریکت میراث به جا مانده از استعمار انگلیس در اوایل قرن 19 میلادی می‌باشد. آنچه امروزه به عنوان ورزش ملی این کشور شناخته می‌شود، ورزش والیبال است که در سال 1916  به عنوان ورزش ملی در سریلانکا معرفی گردید.

4 – بزرگترین صادرات سریلانکا

چای بزرگترین صادرات سریلانکا است که 12درصد از صادرات این کشور را به خود اختصاص داده است. سریلانکا چهارمین صادرکننده بزرگ چای در جهان می‌باشد. چای سیلان با نشان استاندارد جهانی دارای کمترین مقدار آفتکش است و تمیزترین چای جهان نیز محسوب می‌شود. چای یک تجارت بزرگ در سریلانکا به شمار می‌رود. اگر اهل چای هستید، فنجان شما ممکن است از سریلانکا باشد، که پیش‌تر سیلان نام داشت، نامی که با چای گره خورده است. به تازگی نخستین گیاه چای در این جزیره که در سال 1824 توسط انگلیسی ها از چین آورده شده بود، در باغ گیاه شناسی سلطنتی خارج از کندی به نمایش گذاشته شد. سریلانکا همچنان به عنوان تولیدکننده و صادرکننده چای در جهان پیشرو است و بیش از 1 میلیون نفر جمعیت این کشور  از 22 میلیون نفر آن برای صنعت چای کار می‌کنند.

5 – قله آدم

قله آدم مقدس‌ترین کوه کشور در منطقه هیل در جنوب سریلانکاست. این کوه از دیرباز غرق در افسانه‌ها و عقاید مذهبی‌ است. قلهAdam’s Peak  (یا سری‌پادا) زائرانی از سرتاسر جهان را به سوی خود می‌کشاند که با نور شمع این قله را صعود می‌کنند تا در نهایت به ردپای مقدس برسند. آنچه بر فراز این کوه باقی مانده ردپای معروفی است که گردشگران، طبیعت‌گردان و کوهنوردان بسیاری را به سوی خود مجذوب می‌نماید. بودایی‌ها بر این باورند که این ردپای “بودا” هنگام بازدید از سریلانکاست. در حالی ‌که هندوهای تامیل معتقدند که این ردپای “لرد شیوا” است. مسیحیان و مسلمانان سریلانکا نظر دیگری دارند، به گونه‌ای که آنها معتقدند حضرت آدم در تبعید از باغ عدن ردپایش در این نقطه به جا مانده است. جالب است بدانید که در آن دوران برخی معتقد بودند سریلانکا سرزمین عدن است. حتی مارکوپولو نیز در سفرنامه‌اش به قله آدم اشاره نموده است و از زیارتگاهی در این کوه نام برده است.

6- انرژی آبی

به لطف آبشارها و رودخانه‌های عظیم و پرآب در سریلانکا، برق این کشور توسط نیروگاه‌های آبی تولید می‌شود و از هیچ نوع منبع دیگری جهت تامین برق کشور سریلانکا استفاده نمی‌شود.

7- منشا دارچین

دارچین ادویه دوست داشتنی و شناخته شده جهان است. از نان دارچینی گرفته تا ادویه‌های کاری و غذاهای هندی همه سرشار از بوی معطر دارچین هستند. سریلانکا علاوه بر اینکه از تولیدکنندگان بزرگ چای در جهان است، بزرگترین تامین‌کننده دارچین جهان نیز به شمار می‌‌رود. به عبارتی منشا دارچین جهان سریلانکاست. اسناد تاریخی موید این مطلب است که دارچین دراوایل سال 2000 قبل ازمیلاد توسط مصری ها کشف شد. مصری‌ها از دارچین برای بسیاری از امور استفاده می‌کردند. مصری‌ها به عنوان ادویه در غذاها و همچنین عطر در فرآیند مومیایی کردن از دارچین استفاده می‌کردند. اما بیشترین مقدار دارچین جهان معادل 80 تا 90 درصد، همچنان توسط سریلانکا تامین می‌شود، بنابراین می‌توان از سریلانکا برای به اشتراک گذاشتن دارچین با جهان سپاسگذاری نمود!

8- دانشگاه‌ها

بیست دانشگاه در سریلانکا وجود دارد که از این تعداد، پانزده دانشگاه رسمی و پنج دانشگاه دولتی می‌باشند. این تعداد دانشگاه با توجه به جمعیت حدود 20 میلیون نفر سریلانکا و وسعت این کشور، قابل توجه است!

9- سواد

بیش از 92 درصد از مردم ساکن در این کشور با سواد هستند و این بدان معناست که آنها برخلاف انتظار بالاترین نرخ  باسوادی را درکل جنوب آسیا دارا می‌باشند.

10 – پرچم سریلانکا

پرچم ملی سریلانکا یکی از قدیمی‌ترین پرچم‌های جهان است. گفته می‌شود که پرچم شیر طلایی با اولین پادشاه سریلانکا (ویجایا) از هند آورده شده است. شیر طلایی تا سال 1815 بخشی از  پرچم باقیماند بود، تا این که سریلانکا به سیلان بریتانیا تبدیل شد و پرچم اتحادیه سیلان بریتانیا جایگزین آن شد. شیر طلایی که شمشیر خود را در دست داشت. در سال 1948 پس از استقلال در همان سال دوباره معرفی شد. چهار برگ‌بو در چهار گوشه این پرچم، در سال 1972 جایگزین نوک نیزه شد. این چهار برگ‌بو در واقع نشان‌دهنده چهار ارزش والای این ملت شامل مهربانی، شفقت، متانت و شادی است.

  1. زیستگاه حیوانات مختلف

سریلانکا تنها 25332 مایل مربع مساحت دارد که کمی بزرگتر از ایالت ویرجینیای غربی ایالات متحده است. با این حال، حیات‌وحش آن فوق‌العاده متنوع است. این مکان محل زندگی 123 گونه پستاندار (مانند فیل،پلنگ و کروکودیل)، 227 گونه پرنده، 178 گونه خزنده، 122 گونه از دوزیستان و بسیاری از گونه های جانوری دیگر است. از آنجایی که این کشور مهد اصیل‌ترین فیل‌های آسیایی است، و نیز تماشای نهنگ‌ها برای علاقه‌مندان به حیات وحش می‌تواند جذاب باشد، پیشنهاد می‌کنیم در سفر به سریلانکا از پارک ملی «یالا» و منطقه «تریکومالی» دیدن فرمایید.

  1. قدیمی‌ترین درخت کاشته شده در جهان به دست انسان

قدیمی‌ترین درخت کاشته شده توسط انسان در شهر «آنوراد هاپورا»، یکی از پایتخت های باستانی سریلانکا است. این انجیر مقدس یا درخت بو  با قدمت 2300 ساله«سری ماها بودیا» نامیده می شود. این درخت در سال 288 قبل از میلاد کاشته شده است و گفته می‌شود که درخت مادر آن، درخت معروف بودا می‌باشد. درختی که خداوند بودا در زیر آن، برای بودا به هنگام مراقبه، روشنایی را عطا کرده است.

 

چگونگی اخذ ویزای سریلانکا

مسلما برای سفر به سریلانکا نخستین اقدام اخذ ویزای این کشور است. البته اخذ ویزای سریلانکا چندان دشوار نمی‌باشد و شما بدون دغدغه و با آسودگی خاطر می توانید این ویزا را در کوتاهترین زمان دریافت نمایید. ویزای توریستی سریلانکا به صورت الکترونیکی صادر می‌شود و30 روزه است، در واقع ویزای توریستی سریلانکا شامل 30 روز اقامت از نخستین روز ورود است و مدت 30 روز هم اعتبار دارد. برای انجام اقدامات اخذ ویزای سریلانکا کافی است به سایت سفرهالیدی بخش ویزای سریلانکا مراجعه نموده و در بخش ثبت درخواست ها، برای دریافت ویزا درخواست نمایید. برای اخذ این ویزا فقط اسکن پاسپورت با حداقل 6 ماه اعتبار از زمان ورود لازم است و شما می‌توانید، بدون مراجعه حضوری با پرداخت امن آنلاین درخواست خود را جهت اخذ ویزای سریلانکا در سایت سفرهالیدی به ثبت برسانید. معمولا ویزای سریلانکا بین یک تا سه روز کاری صادر می‌شود. لازم به ذکر است که کشور سریلانکا در فرودگاه بین‌المللی این کشور اقدام به صدور ویزای فرودگاهی نیز می‌نماید و بسیاری از گردشگران ویزای این کشور را در فرودگاه تهیه می‌کنند. اما به خاطر اینکه در حال حاضر باید شرایط کرونایی و بسیاری از احتمالات زیر مجموعه این موضوع را در زمان سفر در نظر بگیریم، پیشنهاد ما به شما این است که پیش از سفر برای اخذ ویزا اقدام نمایید. چرا که در صورت ریجکت شدن ویزا در فرودگاه علاوه براینکه دیگر اجازه ورود به سریلانکا نخواهید داشت، هزینه‌های بسیاری را متحمل خواهید شد، مثل هزینه های پرواز و هتل شما که سوخت خواهند شد و براساس تجربه مسافران این مبالغ  به ندرت قابل استرداد خواهند بود. بنابراین با تهیه ویزا پیش از سفر به سریلانکا می‌توان از ضرر و زیان های احتمالی جلوگیری به عمل ‌آورد و بدون پرداخت خسارت‌های احتمالی با خیالی آسوده به این کشور سفر نمود.

 

جهت کسب اطلاعات بیشتر در خصوص اخذ ویزای کشورهای مختلف می‌توانید با کارشناسان ما در مجموعه سفرهالیدی تماس حاصل نمایید. به علاوه سایت سفرهالیدی این امکان را برای هم‌وطنان عزیز فراهم نموده تا در هر ساعت از شبانه روز با مراجعه به سایت سفرهالیدی، درخواست خود را در خصوص وقت سفارت یا اخذ ویزای کشور مورد نظر ثبت نموده و با پرداختی امن به صورت آنلاین در کوتاهترین زمان خدمات دریافت نمایند.

 

 

برچسب ها :

ناموجود
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0
  • نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
  • نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
  • نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.