کوهی، در نشست خبری حاشیه بیست و یکمین نمایشگاه بینالمللی متالورژی (ایران متافو)، بیان کرد:
عزم جدی صنعت فولاد کشور برای تولید فولاد سبز
مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان گفت: پروژه های زیستمحیطی که به زودی برای اولین بار در ایران به بهرهبرداری خواهد رسید، با استفاده از روشهای جدید در صنعت فولاد اجرا خواهد شد.
به گزارش خبرنگار اقتصادی سايت خبری تحلیلی بورس تایمز، نشست خبری مهدی کوهی مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان، در حاشیه بیست و یکمین نمایشگاه بینالمللی متالورژی (ایران متافو ۲۰۲۴)، پیش از ظهر امروز شنبه ۳ آذر ماه ۱۴۰۳، با حضور جمعی از اصحاب رسانه، در محل دائمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد.
مهدی کوهی مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان
مهدی کوهی، مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان، در ابتدای این نشست خبری، با اشاره به عزم جدی صنعت فولاد کشور برای تولید فولاد سبز گفت: در این خصوص ذوب آهن اصفهان اقدامات مختلفی انجام داده است که یکی از آنها پروژه احداث تصفیه خانه پسآب شهرهای اطراف و اماکن صنعتی کارخانه است.
وی با اشاره به اینکه پروژه مذکور در دو بخش بهداشتی و صنعتی انجام می شود، گفت: بخش بهداشتی از پساب شهرهای اطراف تامین می گردد که جنبه مسوولیت اجتماعی نیز دارد.
مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان، پیرامون مزایای این پروژه گفت: علاوه بر تضمین تثبیت تولید فولاد که با توجه به محدودیتهای منابع آبی خصوصا در فصول گرم سال اهمیت زیادی دارد، برداشت آب از رودخانه نیز کاهش می یابد. ضمن اینکه با انجام این پروژه لاگونهای پسماند آب صنعتی جمع آوری می گردد و حجم حدود۳ میلیون مترمکعب درسال پسآب صنعتی بازیافت می شود.
کوهی همچنین گفت: ذوب آهن اصفهان در راستای تامین آب مورد نیاز و همچنین با توجه به مسوولیت های اجتماعی خود در پروژه انتقال آب به اصفهان نیز ۲۱ درصد مشارکت کرده است.
وی از شروع پروژههای جدید ذوبآهن اصفهان خبر داد و گفت: این پروژهها در قالب همکاری با معاونت علمی ریاست جمهوری و بر اساس موافقتنامهای که در تیرماه ۱۴۰۳ به امضا رسید، در حال اجرا خواهند بود. این پروژهها به شدت مورد توجه ما قرار دارند و در تلاشیم تا تمامی آنها را با استفاده از ظرفیتهای شرکتهای دانشبنیان داخلی پیش ببریم.
مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان، در ادامه افزود: یکی از ویژگیهای مهم این پروژهها استفاده از حمایتهای معاونت علمی ریاست جمهوری است. بر اساس توافقنامهای که با معاونت علمی داشتیم، شرکتهای دانشبنیان میتوانند از صندوق بیمه دانشبنیان برای گارانتی پروژهها استفاده کنند و در این راستا از معافیتهای مالیاتی بهرهمند شوند.
کوهب خاطرنشان کرد: این پروژهها نه تنها در راستای پیشرفت علمی کشور، بلکه به کاهش آلایندگیهای زیستمحیطی نیز کمک خواهند کرد.
وی افزود: پروژههای در حال اجرای دیگر؛ شامل تکنولوژیهای نوین تصفیه آب، خاک و هوا است که در نهایت باعث کاهش آلایندگی و بهبود شرایط محیطی در ذوبآهن اصفهان خواهد شد.
مدیرعامل ذوبآهن اصفهان، در ادامه با اشاره به پروژهای زیستمحیطی که به زودی به بهرهبرداری خواهد رسید، گفت: این پروژه برای اولین بار در ایران با استفاده از روشهای جدید در صنعت فولاد اجرا خواهد شد. هدف از این پروژه، کاهش آلایندگیهای محیطی و به ویژه کاهش مصرف منابع آبی و انرژی است. این پروژه همچنین به عنوان یکی از پروژههای مسئولیت اجتماعی شرکت به شمار میرود.
کوهی تاکید کرد: این پروژه، که قبلاً به صورت مکانیکال و فیزیکی اجرا شده بود، اکنون با ملاحظات زیستمحیطی جدید و با هدف عدم آلایندگی به بهرهبرداری خواهد رسید. این پروژه به نفع محیط زیست و جامعه خواهد بود و در نهایت به تولید پایدارتر و پاکتر در صنعت فولاد منجر خواهد شد.
وی با اشاره به پیشرفتهای دیگری در زمینه تصفیهخانههای ذوبآهن اصفهان، گفت: در حال حاضر، پروژههای مختلفی برای بهبود فرآیندهای تولید و تصفیه آب در دست اجرا داریم. به ویژه، پروژههای جدید در زمینه استفاده از چرخش صنعتی و بهداشتی داخلی شرکت در حال انجام است. این پروژهها شامل انتقال و تصفیه آبهای صنعتی از طریق خطوط انتقال به ذوبآهن اصفهان میباشد.
مدیرعامل شرکت ذوب آهن اصفهان افزود: این پروژهها به ویژه در راستای بهرهبرداری از ظرفیتهای داخلی و همکاری با شرکتهای مختلف در صنعت فولاد پیش میروند و به زودی شاهد افتتاح تصفیهخانه اصلی ذوبآهن خواهیم بود.
کوهی، با اشاره به اهمیت پروژههای دانشبنیان در صنعت فولاد گفت: هدف ما این است که در مسیر توسعه صنعتی کشور، از تمامی ظرفیتهای علمی و تکنولوژیکی موجود استفاده کنیم و با توجه به همکاریهای میان بخش دولتی، خصوصی و دانشگاهها، پروژههایی را به انجام برسانیم که علاوه بر ارتقاء کیفیت تولید، به حفظ محیط زیست و رونق اقتصادی کشور نیز کمک کنند.
وی در خصوص تامین مواد اولیه به ویژه زغال سنگ گفت: این مجتمع عظیم صنعتی از دیرباز حامی تولید داخلی بوده است و لذا به دنبال این است که تمام زغال سنگ مورد نیاز خود را بدون واردات تامین کند.
مدیرعامل ذوب آهن اصفهان، افزود : هم اکنون کل تولید زغال سنگ کشور یک میلیون و ۵۰۰ هزار تن است؛ در حالیکه ذوب آهن اصفهان و سایر واحدهایی که کوره بلند دارند در مجموع بیش از ۲ میلیون و ۶۰۰ هزار تن زغال سنگ کک شو نیاز دارند؛ ضمن اینکه باتوجه به کیفیت زغال داخلی مجبور هستیم آن را با زغال وارداتی ترکیب کنیم.
کوهی، در پايان سخنان خود اظهار داشت: جهت افزایش کمی و کیفی تولید زغال سنگ حمایت و همکاری لازم را انجام می دهیم و می توانیم با قراردادهای بلند مدت از تولید کنندگان زغال سنگ حمایت کنیم.
بنا به این گزارش، آئین افتتاح بیست و یکمین نمایشگاه بین المللی متالورژی (ایران متافو)، صبح شنبه ۳ آذرماه ۱۴۰۳، با حضور محمد آقاجانلو رئیس هیات عامل ایمیدرو، تعدادی از نمایندگان مجلس شورای اسلامی، جمعی از متخصصان و فعالان این حوزه و اصحاب رسانه، در محوطه بیرونی سالن ۳۸ محل دایمی نمایشگاه های بین المللی تهران برگزار شد.
این نمایشگاه با محوریت فولاد، صنایع معدنی، فلزات غیرآهنی، مس، آلومینیوم، روی، فروآلیاژها، ریخته گری، قالب سازی، ماشین کاری، آهنگری، نسوزها، کوره های صنعتی و عملیات حرارتی است.
ایران متافو به عنوان مهمترین رویداد صنعتی در حوزه متالورژی، فرصتی برای معرفی توانمندیها و دستاوردهای شرکتهای فعال در این زمینه فراهم میکند.
گفتنی است، بیست و یکمین دوره نمایشگاه بینالمللی متالورژی و صنایع وابسته(ایران متافو)، از ۳ تا ۶ آذر ماه ۱۴۰۳ و از ساعت ۸ تا ۱۶، در محل دائمی نمایشگاههای بین المللی برپاست و این نمایشگاه آماده بازدید از متخصصان و پذیرای عموم علاقمندان است.
خبرنگار رسانه: صمد یوسفی
برچسب ها :
ناموجود- نظرات ارسال شده توسط شما، پس از تایید توسط مدیران سایت منتشر خواهد شد.
- نظراتی که حاوی تهمت یا افترا باشد منتشر نخواهد شد.
- نظراتی که به غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نخواهد شد.
ارسال نظر شما
مجموع نظرات : 0 در انتظار بررسی : 0 انتشار یافته : 0